Latvijas uzbrucējiem atšķirīgas sekmes NHL spēlēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/LETA

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) uzvaru izcīnīja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", bet zaudējumu piedzīvoja Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres".

"Penguins" ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) uzveica Kalgari "Flames".

Teodors Bļugers uz ledus pavadīja 12 minūtes un 24 sekundes (no tām 1:15 mazākumā). Citās statistikas ailēs latviešu uzbrucējs neatzīmējās, pabeidzot spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētāju rindās ar vārtu guvumiem pamatlaikā atzīmējās Alekss Galčeņuks un Džereds Makans, bet uzvaras vārtus pagarinājumā guva Džeiks Gentzels.

"Flames" labā vārtus guva Dilans Dubs un Šons Monahans.

Video: "Sabres" - "Flames" spēles spilgtākie momenti

Savukārt, "Lightning" un "Sabres" duelī ar rezultātu 5:2 (1:1, 1:2, 0:2) pāraki izrādījas Tampabejas hokejisti.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 13 minūtes un 47 sekundes (no tām 4:24 mazākumā), izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem un 2 spēka paņēmienus, kā arī, spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Sabres" labā vārtus guva Sems Reinharts un Džimijs Vesijs.

Uzvarētāju rindās ar vārtu guvumiem atzīmējās Ņikita Kučerovs, Mihails Sergačovs, Jani Gurde, Sedriks Pakets un Ondrejs Palats.

Uzvaru ar rezultātu 1:0 spēlē pret Otavas "Senators" izcīnīja arī Elvja Merzlikina Kolumbusas "Blue Jackets". Latviešu vārtsargs šajā spēlē laukumā neizgāja, bet somu vārtsargs Jonas Korpisalo atvairīja visus 25 pretinieku metienus.

"Sabres" ar 24 spēlēs izcīnītiem 25 punktiem Austrumu konferencē ieņem 11. vietu, bet "Penguins" tajā pašā konferencē ar 24 spēlēs izcīnītiem 30 punktiem ierindojas piektajā vietā.

Nākošo spēli "Penguins" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, tiekoties ar Vankūveras "Canucks" hokejistiem, bet Bufalo "Sabres" spēlēs tajā pašā dienā tiksies ar Kalgari "Flames".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu