Bertāns grozam uzbrūk maz un piedzīvo zaudējumu Losandželosā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss pret Dāvi Bertānu
Lebrons Džeimss pret Dāvi Bertānu Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī naktī Nacionālajā Basetbola asociācijā (NBA) izbraukumā zaudējumu pret Losandželosas "Lakers" piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards".

Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards" aizvadītajā naktī ar rezultātu 103:125 (23:37, 26:33, 30:35, 24:20) piekāpās Losandželosas "Lakers" basketbolistiem.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 26 minūtes un 57 sekundes, gūstot sešus punktus (0/1 2p. 2/5 3p. 0/0 soda metieni). Tāpat Bertāns pievienoja arī trīs atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles, noslēdzot maču ar -2 lietderību

Video: "Wizards" - "Lakers" spēles spilgtākie momenti

Vašingtoniešu rindās ar 18 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlām rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls. 16 punktus un astoņas atlēkušās bumbas pievienoja pirmgadnieks un Bertāna tiešais konkurents uz spēles laiku Rui Hačimura.

"Lakers" sastāvā, kā ierasts, produktīvi spēlēja komandas līderi Entonijs Deiviss un Lebrons Džeimss. Deivisam 27 minūtēs 26 punkti un 13 bumbas zem groziem, kamēr Džeimss 24 minūtēs izcēlās ar 23 punktiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. Double-double pievienoja arī Džaveils Makgī - 15 punkti un 11 atlēkušās bumbas

Vašingtonas "Wizards" ar 17 spēlēs izcīnītām sešām uzvarām ieņem 10. vietu Austrumu konferencē. Savukārt, "Lakers" ar 17 uzvarām 19 spēlēs ir Rietumu konferences līdervienība.

Bertāns šajā sezonā vidēji spēlē ir izcēlies ar 12,8 punktiem un 4,5 atlēkušajām bumbām.

"Wizards" nākošo spēli aizvadīs naktī uz 2. decembri, aizvadot otro spēli Losandželosā pēc kārtas. Plkst. 5:30 pēc Latvijas laika Vašingtoniešus savā laukumā uzņems "Clippers" basketbolisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu