Porziņģa katastrofālā spēle neliedz komandai izcīnīt uzvaru pār "Suns" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Devins Bukers un Kristaps Porziņģis
Devins Bukers un Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlē Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" pārspēja Fīniksas "Suns".

"Mavericks" ar rezultātu 120:113 (31:25, 22:25, 36:39, 31:24) uzveica Fīniksas "Suns" basketbolistus.

Kristaps Porziņģis laukumā pavadīja 33 minūtes un 52 sekundes, gūstot vien divus punktus (0/2 2p., 0/6 3p., 2/2 1p.). Liepājnieks izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bloķēja trīs pretinieku metienus, pārķēra divas bumbas un vienu reizi rezultatīvi piespēlēja.

Jāatgādina, ka vēl pirms spēles Porziņģa dalība šajā spēlē bija zem jautājuma zīmes, jo spēlētājs bija iedzīvojies nelielā ceļgala traumā.

Video: "Mavericks" - "Suns" spēles spilgtākās epizodes

"Mavericks" rindās rezultatīvākais ar 42 punktiem bija Luka Dončičs, kurš izcēlās arī ar 11 rezultatīvām piespēlēm. 26 punkti Timam Hardavejam junioram.

Fīniksas komandā ar doble-double izcēlās Kelijs Ūbre, kuram 22 punkti un 10 atlēkušās bumbas, bet spāņu saspēles vadītājs Rikijs Rubio pievienoja 21 punktu un deviņas rezultatīvas piespēles

Dalasas "Mavericks" šosezon ar 18 spēlēs izcīnītām 12 uzvarām ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, savukārt Fīniksas basketbolisti tikpat spēlēs ir iekrājuši astoņus panākumus, kas rietumos viņus ierindo astotajā vietā.

"Mavericks" nākamo spēli aizvadīs jau svētdien plkst. 23.00 pēc Latvijas laika, viesojoties pie Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa pārstāvētās Losandželosas "Lakers", kas šosezon ir piedzīvojusi vien divus zaudējumus un ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu