Ugunsgrēks Kaimiņa dzīvoklī. Cenšoties nodzēst liesmas, tautas kalps gūst roku apdegumus (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artuss Kaimiņš.
Artuss Kaimiņš. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Svētdien, 1. decembra vakarā, Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa (KPV LV) dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks, kurā viņš guva 10% ķermeņa apdegumus, ziņo raidījums "TV3 ziņas".

Glābēji izsaukumu uz Antonijas ielu saņēma svētdien, 1. decembrī, ap plkst. 21.

Ugunsgrēks bijis paaugstinātas bīstamības, tāpēc piesaistīti papildspēki, raidījumam skaidrojuši glābēji. Kopumā no piedūmotās ēkas tikuši evakuēti septiņi cilvēki, divi nodoti mediķu rokās. Izglābts arī suns.

Dzīvoklis pamatīgi izdedzis un durvis uzlauztas, noskaidrojis raidījums "TV3 Ziņas", kurš pirmdien, 2. decembrī, ieradies notikuma vietā. 

Kaimiņam pastarpināti piederošais portāls "Ritakafija.lv" sociālo tīklu profila "Facebook" ierakstā ziņojis, ka deputāts ir slimnīcā ar roku apdegumiem, kurus ieguvis pats cenšoties nodzēst liesmas. Kaimiņš ugunsgrēkā esot arī saelpojies dūmus un slimnīcā viņam nāksies pavadīt trīs dienas

Portāls "Apollo" jau iepriekš ziņoja, par ugunsgrēku, kurš izcēlās Antonijas ielā. 

Kaimiņš esot guvis 10% ķermeņa apdegumu.

Ugunsgrēkā cietis vēl viens cilvēks. Ugunsgrēkā izglābts arī suns.

Valsts policijā, nenorādot cietušo personu vārdus, portāls TVNET uzzināja, ka ugunsgrēks, iespējams, izcēlies nepieskatītas sveces dēļ. Saistībā ar notikušo sākta resoriskā pārbaude.

Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA apliecināja, ka slimnīcā nogādāti divi cilvēki, taču dienestā neprecizēja viņu veselības stāvokli.

Video: "TV3 Ziņu sižets"

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu