Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Gultas prieki no rīta - laba doma vai laika tērēšana?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Izrādās, ka izspūruši mati un nemazgāti zobi nav gana labs attaisnojums, lai no rīta nenodotos kaisles pilniem brīžiem ar savu partneri. Zinātnieki ir pierādījuši, ka, pateicoties intīmajam kontaktam dienas pirmajā pusē, paaugstinās darba spējas un uzlabojas darba kvalitāte. Šādus secinājumus publicējis izdevums "Journal of Management".

Oregonas un Vašingtonas universitātes zinātnieku grupa ir secinājusi, ka nodarbošanās ar rīta seksu uzlabo darba rezultātus.

"Paradums nodarboties ar seksu no rītiem palīdz tikt galā ar slodzi darbā un ir saskaņā ar cilvēka organisma bioritmiem, kā arī intīmās attiecības padara krāšņākas. Pēc tam tik tiešām darbs veicas daudz labāk," secinājuši speciālisti.

Zinātnieki veikuši pētījumu ar 159 strādājošu cilvēku piedalīšanos, kas ir piekrituši zinātnes vārdā rītos nodarboties ar mīlas priekiem. Speciālistus interesējušas iespējamās izmaiņas cilvēka organismā pēc ikrīta intīmajām aktivitātēm. Eksperiments norisinājies nedēļu.

Projekta autori secinājuši, ka seksuālā aktivitāte ir tiešā saistībā ar darba spējām. No seksa nepietiekamības krītoties arī strādājošu cilvēku motivācija.

Rīta sekss savukārt palīdz celt darba efektivitāti uz stresa pazemināšanās rēķina. Pēc tā labāk sokas un vairojas darba augļi.

Kā uzskata zinātnieki, ir slikti, ja sekss tiek ziedots darba dēļ. Ja cilvēks dienas beigās pārnāk no darba kā izspiests citrons, personīgajai dzīvei vairs neatliek laika, spēka un vēlēšanās. Ja darbs traucē privātajai dzīvei, tas kaitē arī pašam darbam, kā arī karjerai, apgalvo speciālisti. Tiem, kas vakaros jūtas pārāk noguruši, zinātnieki iesaka pievērst uzmanību iespējai nodarboties ar seksu no rītiem.

Starp citu, kā secinājuši Kolorādo universitātes zinātnieki, tie, kam sekss ir vismaz divas līdz trīs reizes mēnesī, ir par trešdaļu laimīgāki nekā tie, kam seksuālā dzīve ir retāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu