Īlons Masks dodas izbraukumā ar "Cybertruck" prototipu un neievēro ceļa zīmi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck Foto: Publicitātes foto

Vien dažas nedēļas pēc "Tesla" jaunākā elektroauto prezentācijas, uzņēmuma vadītājs Īlons Masks pamanīts braucam ar futūristisko pikapu "Cybertruck" pa Losandželosas ielām, vēsta portāls "The Verge".

"Cybertruck" ne pirmo reizi pamanīts ielās kopš auto prezentācijas 21. novembrī. Tomēr šī bija pirmā reize, kad pie stūres redzēts pats Masks.

Autoražotāji nereti uz ceļiem izmēģina jauno spēkratu prototipus testēšanas nolūkos. Tas savukārt ir gards kumoss veselai fotogrāfu grupai, kas cenšas uzzināt, kas jauns drīzumā parādīsies tirgū.

Tomēr iespaidīgo "Cybertruck" paslēpt būtu grūti. Turklāt Masks necentās izvairīties no uzmanības - viņš ar vairākiem pasažieriem devās pavakariņot uz elitāru Losandželosas rajonu un ļāva aktierim Edvardam Nortonam apskatīt automašīnu.

"Cybertruck" prototipam vēl pagaidām trūkst vairāku detaļu, kas būs nepieciešamas, lai tas varētu piedalīties satiksmē, piemēram, spogulis vadītāja pusē, vējstikla slotiņas, kā arī labākas priekšējās un bremžu gaismas. "Cybertruck" šobrīd aprīkots ar ražotāja numurzīmēm, kas ļauj tam pārvietoties pa ielām testēšanas nolūkos.

Kaut gan sākotnēji izskatījās, ka, atstājot restorānu, Masks pārbraucis krustojumu pie sarkanās gaismas, izrādījās, ka tā nav patiesība. Tiesa, izbraucot no stāvvietas, viņš nogriezās pa kreisi, kaut gan ceļazīme ļauj veikt tikai pagriezienu pa labi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu