Interese par "Dinamo" nav zudusi. Pirms spēles pret CSKA fani spiesti gaidīt garās rindās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas Dinamo līdzjutēji
Rīgas Dinamo līdzjutēji Foto: No personīgā arhīva

Otrdien aizvadītajai spēlei starp Rīgas "Dinamo" un Maskavas "CSKA" piedzīvoja ievērojamu apmeklētību. Pirms mača skatītāji bija gatavi stāties garās rindās, lai tiktu vērot savu komandu.

Diemžēl "Dinamo" hokejistiem savu fanu priekšā neizdevās izcīnīt uzvaru pār vareno "CSKA". Rīdzinieki Maskavas hokejistiem piekāpās ar rezultātu 1:4 (1:1, 0:2, 0:1).

Tiesa, pirms spēles pie "Arēna Rīga" durvīm bija novērojami izslēgšanas spēlēm raksturīgi skati. Vien 10 minūtes pirms spēles pirmā iemetiena pie arēnas ieejām bija novērojama gara rinda.

Foto: No personīgā arhīva

Attēlā redzama ir tikai C ieeja, bet līdzīga situācija bija novērojama arī pie pārējām "Arēna Rīga" ieejām. Arī rindā stāvošie ļaudis bija neizpratnē par negaidīto aizķeršanos. Daudzi apmeklētāji abu valstu himnu laikā vēl atradās uz ielas, gaidīdami iespēju tikt iekšā arēnā.

Kopumā uz spēli ieradās vairāk nekā septiņi tūkstoši apmeklētāju, kuru starpā varēja redzēt ari krietnu pulciņu atbalstītāju, kuri nēsāja Maskavas kluba atribūtiku. 

Rīgas "Dinamo" izslēgšanas spēlēs nav iekļuvusi jau kopš 2013./14.gada sezonas. Arī šogad Rīgas klubs pagaidām neatrodas izslēgšanas spēļu zonā - rīdzinieki ar 38 spēlēs izcīnītiem 27 punktiem Rietumu konferencē un visā līgā ierindojas pēdējā vietā.

Foto: Rīgas "Dinamo" - Maskavas "CSKA"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu