Ronaldu nebūs priecīgs. Kādu padomu slavenajam futbolistam devis Nurmagomedovs?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēdējo gadu laikā futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu un jaukto cīņas mākslu (MMA) fenomens Habibs Nurmagomedovs ir izveidojuši visnotaļ negaidītu draudzību. Tiesa, abu sportistu tuvbrālība varētu būt apdraudēta pēc Nurmagomedova pēdējiem komentāriem, vēsta "Business Insider".

Nurmagomedovam kādā intervijā tika vaicāts par to, vai viņš varētu savam draugam dot padomu formas uzturēšanā, jo, spriežot pēc visa, 34 gadus vecais futbolists vēl ne tuvu nav gatavs kārt bučus uz nagliņas.

Krievu cīkstoņa atbilde, iespējams, nav tāda, ko būtu gaidījis slavenais portugālis. "Ir grūti pamest to, ko tu esi darījis visu savu dzīvi. Bet nevienam neinteresē, ko tu vēlies. Pienāks brīdis, kad, ja tu nepametīsi sportu, sports pametīs tevi," izteicies Nurmagomedovs.

"Cik Krištianu ir gadu? 34? Pēc 35 viņam vairs nebūs tādas reakcijas. Ja tu nepamet sportu pareizajā mirklī, tavā vietā nāk citi čempioni - jaunāki, motivētāki, "izsalkušāki". Karjeras beigās nevienam sportistam vairs nav tādas motivācijas kā tās sākumā."

Tu nogursti un tavs ķermenis vienkārši noveco. Neviens nevar sportot mūžīgi, tāpēc ir ļoti svarīgi aiziet pareizajā mirklī," turpinājis krievu cīkstonis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nice to see you bro. ??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

31 gadu vecais Nurmagomedovs izteicās, ka arī viņa prātā aizvien biežāk ielavās doma par karjeras beigšanu. "Nav starpības, Krištianu vai Habibs, mūsu vietā nāks citi. Tāpēc mans padoms viņam un arī sev pašam - ir jāaiziet pareizajā mirklī."

Cīkstonis arī atklāja, ka līdz šim ar savu draugu nav konsultējies par to kā uzturēt sevi formā, jo jūtoties lieliski, piebilstot, ka vismaz šobrīd gan viņš, gan portugāļu futbola zvaigzne rādot labu sniegumu, līdz ar to, nekādu problēmu vēl neesot.

Ronaldu šīs sezonas sākumā priekš saviem standartiem ir bijis visnotaļ "kluss" 13 Itālijas čempionāta "Seria A" spēlēs gūstot deviņus vārtus. 

Turpretim Nurmagomedovs oktagonā atgriezīsies jau aprīļa noslēgumā, kad tiksies ar amerikāni Toniju Fergusonu. Faniem atliek tikai cerēt, ka šoreiz abiem cīkstoņiem veselība atļaus patiesi iziet astoņstūrī, jo līdzšinējās četrās reizēs, kad cīņa bijusi rezervēta, tā nenotika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu