"Porziņģim šādu spēli vajadzēja." NBA apskatnieks par latvieša spēcīgo sniegumu pret "Bucks" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) raidījuma "The Jump" apskatnieki Zeks Lovs un Pols Pīrss pēc "Mavericks" uzvaras pār "Bucks" atzina, ka redzētais sniegums no Porziņģa viņam palīdzēs nākotnes perspektīvā.

Raidījumā "The Jump", kuru vada ilggadējā NBA žurnāliste Reičela Nikolsa, regulāri mainās studijā esošie apskatnieki. Šoreiz iztirzāt "Mavericks" un "Bucks" spēli bija uzaicināts NBA aprindās cienītais žurnālists Zeks Lovs un NBA leģenda Pols Pīrss.

Nikolsa Pīrsam uzdeva jautājumu, vai uzbrucējs uzticas Porziņģim kā komandas līderim. Uz ko leģenda atbildēja neviennozīmīgi. "Daļēji. Kā mēs zinām, viņš atgriežas no traumas un brīžiem būs nestabils, kā tas ir bijis visu gadu."

"Šis ir tikai ieskats Porziņģa potenciālā, ko mēs redzējām, kad viņš pārstāvēja "Knicks". Kristaps ir spējīgs būt uzbrukuma līderis, kad viņš ir ritmā un zina, ka bumba nonāks viņa rokās," turpināja Pīrss. "Ja šādu Porziņģa sniegumu redzēsim nākošajās piecās, sešās spēlēs, tad es viņam sākšu uzticēties. Viņš ir spējīgs būt komandas līderis."

Uz minēto spēli no citas perspektīvas skatījās Pīrsa kolēģis Lovs. "Jā, es uzticos Porziņģim. Bet vēl lielāka uzticība man ir "Mavericks" dziļajam sastāvam. Viņi komandas uzvar arī tad, kad spēlēs iesaistās soliņš."

Tāpat Lovs uzsvēra, ka latviešu uzbrucējam šāda spēle nāks tikai par labu. "Porziņģim šādu spēli vajadzēja, jo viņš klusītēm aizvada sezonu, kurā viņa precizitāte no laukuma nebūt nav laba. iespējams, ka šī spēle būs pavērsiena punkts."

Kolēģa teiktajam piekrita arī Pīrss, kurš atsaucās uz Porziņģa diviem tālajiem trīspunktu metieniem, apgalvojot, ka šādi raidījumi liecina par latvieša strauji augošo pārliecību. Bijušais spēlētājs arī uzsvēra, ka, tuvojoties izslēgšanas spēlēm, Porziņģa pārliecība pār sevi būs ļoti būtisks "Mavericks" panākumu faktors.

Porziņģis šosezon vidēji spēlē izcēlies ar 17,2 punktiem, deviņām bumbām zem groziem, kā arī diviem bloķētiem metieniem.

"Mavericks" vienība ar 18 uzvarām un 8 neveiksmēm ieņem 3. vietu Rietumu konferencē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu