"Blues" NHL mačā notur "Oilers" zvaigznes uz vieniem gūtiem vārtiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Seintluisas "Blues" hokejisti
Seintluisas "Blues" hokejisti Foto: Reuters/ScanPix

Sentlūisas "Blues" trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē neļāva izpausties līgas rezultatīvākajiem hokejistiem pretinieku rindās un izcīnīja uzvaru pār Edmontonas "Oilers".

"Blues" svinēja panākumu savā laukumā pret Edmontonas "Oilers" ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1).

No abu līgas rezultatīvāko spēlētāju šīs sezonas dueta pie rezultatīvas piespēles izdevās tikt vien Leonam Draizaitlam, bet tukšā palika Konors Makdeivids.

Uzvaras vārtus līgas vicelīderu ceturtajā panākumā pēc kārtas trešā perioda septītajā minūtē, panākot 2:0, guva Makenzijs Makīčerns, bet vārtos Džeiks Alens atvairīja 35 "naftinieku" metienus. Daudz darba "Oilers" vārtos bija arī Miko Koskinenam, kurš apturēja 42 no 44 mājinieku vārtu gūšanas centieniem.

Kolorādo "Avalanche" ar 4:1(1:1, 2:0, 1:0) viesos pārspēja Rietumu konferences vājāko vienību Čikāgas "Blackhawks" un svinēja devīto panākumu pēdējās 11 spēlēs.

Uzvarētāju vārtos Pavels Francouzs atvairīja 31 pretinieku metienu, bet uzvaras vārti Neitana Makinona kontā, kas viņam sezonā bija jau 21."gols". Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei Gabrielam Landeskogam un Īenam Kolam, kuri tāpat kā Makinons nopelnīja +/- rādītāju trīs. Vienīgos vārtus zaudētāju labā, atklājot spēles rezultātu desmitajā minūtē, guva Raiens Kārpenters.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu