"Apceļ" ne tikai Bļugeru. Kā NHL hokejisti izjoko citus spēlētājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Aizvadītajā nedēļā internetā popularitāti guva video, kurā NHL superzvaigznes Sidnijs Krosbijs un Jevgēņijs Malkins savā starpā sacenšas metienu precizitātē, kas noveda pie latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera izpeldināšanas. Portāls "Apollo" ir apkopojis citus gadījumus, kad hokejisti citus spēlētājus izjoko vai pat izsmej.

"Flyers" spēlētājus izjoko ar viltus čūsku

Šāds triks, būtībā nav nekas jauns, jo līdzīgas metodes kolēģu, draugu, vai pat ģimenes locekļu izjokošanai tiek izmantotas regulāri. Bet "Flyers" ekipējuma menedžerim Derikam Zetelmairam izdevās savus spēlētājos nobiedēt ne pa jokam.

Video: Joks ar čūsku aukstuma somā

Monreālas "Canadiens" ignorē Keriju Praisu

2014./2015. gada sezonas Stenlija Kausa izcīņas pirmajā kārtā savā starpā tikās Monreālas "Canadiens" un Otavas "Senators". Šajā sērijā pārāki bija Monreālas hokejisti, kas uzvaru izcīnīja sešās spēlēs. 

Viens no sērijas galvenajiem varoņiem bija "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss, bet pēc noslēdzošās spēles komandas biedri izlikās komandas varoni nemaz nemanām.

Video: Komandas biedri ignorē Praisu

Klasiskais joks ar debitantu izlaišanu laukumā vienatnē

NHL komandām katru gadu pievienojas vairāki debitanti. Ļoti bieži ir pieredzēta prakse, kad komandas veterāni jauno puisi izjoko - kad pirms spēles ir jādodas uz ledus iesildīties, debitantam tiek tas gods būt komandas priekšgalā. Taču pārējie spēlētāji apstājas pirms došanās laukumā un jaunais spēlētājs pa laukumu ir spiests slidināties vienatnē.

Video: Komandas biedri ļauj pirmgadniekiem "ieslidoties"

Pie pretinieku soliņa vienmēr jābūt uzmanīgam...

2011. gadā Čikāgas "Blackhawks" vārtsargs Martijs Turko "sodīja" Seintluisas "Blues" uzbrucēju Romanu Polāku, kurš mēģināja atspiesties pret bortu tieši pie "Blackhawks" soliņa.

Video: Turko izjoko Polāku

"Nelieši" Patriks Šārps un Adams Berišs "parūpējas" par komandas jaunajiem spēlētājiem

Patriks Šārps un Adams Berišs bija bēdīgi slaveni ar to, ka mēdza regulāri izjokot kluba jaunos spēlētājus. Kādā no komandas izbraukuma sērijām veterāni nolēma izspēlēt dažādus, mazliet ļaunus, trikus ar komandas gados jaunākajiem puišiem.

Video: Šārps un Berišs izjoko jaunos spēlētājus

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu