"Sarkanie ikri un šašliks brokastīs!" Pugačovas un Galkina bērni atklāj savus mīļākos ēdienus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas dziedātāja Alla Pugačova
Krievijas dziedātāja Alla Pugačova Foto: Edijs Pālens/LETA

Kas gan varētu būt mīļākie ēdieni bērniem, kuriem, visticamāk, nekā netrūkst? Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas bērni, dvīņi Harijs un Elizabete, kuriem pašlaik ir seši gadi, atklājuši, kas viņiem garšo vislabāk, vēsta portāls "Postimees".

Video, kurā ir atklāti Pugačovas un Galkina atvašu kulinārās preferences ir publicēts kādā Elizabetes Galkinas fanu "Instagram" kontā. Šīs materiāls ir iegūts no kādas intervijas, kurā uz estrādes mākslinieku ģimenes mājokli ieradusies žurnāliste Irina Šihmana, un katram no mājiniekiem pajautājusi, kas ir viņu mīļākais ēdiens.

Pirmā uz jautājumu atbildējusi Elizabete - sešus gadus vecā meitene atklājusi, ka vislabāk viņai garšo ikri. Kad žurnāliste jautājusi, kādi, meitenes tēvs pačukstējis, lai viņa atbild "baklažānu", taču viņa meita bijusi atklāta un droši paziņojusi, ka sarkanie. Tad intervētāja prasījusi tālāk - kā meitenīte dod priekšroku šīs delikateses baudīšanai - uz maizes vai tāpat vien, ar karoti?

Te iejaucies viņas brālis Harijs: "Viņai patīk gan tā, gan tā!"

Tālāk primadonnas meita atklājusi, ka mēdz ikrus iejaukt griķu putrā. Kad žurnāliste prasījusi to pašu jautājumu viņas brālim, Elizabete droši paziņojusi - "gaļa"!

"Man ļoti garšo kartupeļi! Un vēl ļoti patīk ēst šašliku brokastīs," stāstījis Harijs. Pēc tam Šihmana pajautājusi Pugačovai, ar kādu garšu viņai asociējas bērnība.

"Maize ar sviestu un cīsiņi," atbildējusi dziedātāja.

Elizabetes un Harija vecāki vienojušies, ka abu bērnībā lielākais gardums esot bijuši mammas ceptie eklēri. Maksims Galkins gan atklājis, ka tikpat lielu baudu viņam esot sagādājusi arī kastroļa izlaizīšana pēc vārītā krēma pagatavošanas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu