"Liverpool" premjerlīgas vadošo komandu duelī grauj Lesteras "City"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Liverpool" futbolisti
"Liverpool" futbolisti Foto: EPA/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas kopvērtējuma līdere "Liverpool" ceturtdien svinēja graujošu uzvaru turnīra vadošo komandu duelī.

Liverpūlieši 19.kārtas spēlē viesos ar 4:0 (1:0) sagrāva Lesteras "City".

Mača rezultātu 31.minūtē pēc Trenta Aleksandra-Arnolda centrējuma, sitot ar galvu, atklāja Robertu Firminu. Līdz otrā puslaika otrajai pusei rezultāts turējās 1:0, bet tad 71.minūtē Džeimss Milners realizēja 11 metru soda sitienu un dubultoja viesu pārsvaru.

Trīs minūtes vēlāk Firminu saņēma Aleksandra-Arnolda piespēli no labās malas, apstādināja bumbu un no tuvas distances trieca to vārtos. Vēl pēc četrām minūtē Aleksandrs-Arnolds noslēdza ātru pretuzbrukumu un panāca 4:0.

"Šī ir tikai viena no daudzām šosezon veiksmīgajām spēlēm. Neesam vēl sasnieguši ekvatoru un daudz kas var notikt un mainīties. Mūsu komandas spēks ir tajā, ka spējam uzvarēt spēli no spēles," pēc mača pauda Milners.

Citā spēlē pie Liverpūles "Everton" stūres ar uzvaru debitēja Karlo Ančeloti, kura vadītie vīri mājās ar 1:0 (0:0) pārspēja "Burnley" vienību. Uzvaras vārtus desmit minūtes pirms pamatlaika beigām guva Dominiks Kelverts-Levins.

Ne tik sekmīgi Londonas "Arsenal" galvenā trenera amatā debitēja Mikels Arteta, kura vadītā vienība viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Bournemouth". Mājiniekiem pirmajā puslaikā vārtus guva Dens Goslings, bet spēles otrajā daļā rezultātu izlīdzināja Pjērs Emeriks Obamejangs.

Turpretī uzvaru svinēja Totenhemas "Hotspur", kas savu līdzjutēju priekšā ar 2:1 (0:1) guva virsroku pār Braitonas un Havas "Albion". Londoniešiem ar gūtiem vārtiem atzīmējās Dele Alli un Herijs Keins.

Citai Londonas komandai "Chelsea" dāvanu izsaiņošanas diena nebija tik sekmīga, Frenka Lambarda stūrētajai vienībai mājās ar 0:2 (0:1) atzīstot "Southampton" pārākumu. Viesiem vārtus guva Maikls Obafemi un Neitans Redmonds.

Citviet vienu no sezonas lielākajām uzvarām svinēja Mančestras "United", kas mājās ar 4:1 (3:1) apspēlēja Ņūkāslas "United". Mājiniekiem ar diviem vārtiem izcēlās Antonī Marsiāls, bet pa reizei precīzi bija Meisons Grīnvuds un Markuss Rešfords.

Piektdien iepriekšējo divu sezonu čempione Mančestras "City" viesosies pie Vulverhemptonas "Wanderers".

Premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 52 punktiem 18 spēlēs ir "Liverpool" komanda, otrā ar 39 punktiem 19 cīņās ir Lesteras "City", bet pirmo trijnieku ar 38 punktiem 18 dueļos noslēdz Mančestras "City". Tālāka ar 32 punktiem 19 mačos seko Londonas "Chelsea", kas par trim punktiem apsteidz Totenhemas "Hotspur" un Šefīldas "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu