Puškas garāža spītē gigantam "Tesla" - krievu "jūtūberi" radījuši "Cybertruck" repliku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

"Youtube" kanāla "Pushka Garazh" pārstāvji, rekonstruējuši populāro "Teslas" radīto "Cybertruck", izmantojot Krievijā ražoto hečbeka modeli, vēsta "Business Insider".

"Youtube" kanāls "Pushka Garazh" ir pazīstams ar to, ka ar mazu budžetu pārveido automašīnas. Tāda pati iecere bijusi ar "Cybertruck". "Jūtūberi" pārveidojuši vienu no savām automašīnām.

Lai izveidotu savu "Cybertruck" modeli, puiši iztērējuši 80 000 rubļu (aptuveni 1159 eiro). Viņi automašīnu noklājuši ar metāla loksnēm. Pēc tam auto nopūsts ar metāla krāsu, šādā veidā piešķirto tam futūristisku izskatu. 

Tiesa gan, "Cybertruck" replika esot īsāka, nekā oriģinālais auto. "Teslas" radītā automašīna esot vairāk nekā 19 pēdas gara, bet "jūtūberu" - apmēram 13 pēdas.

"Jūtūberi" mašīnai pievienojuši dažādas detaļas, lai to padarītu pēc iespējas reālistiskāku. Taču automašīnai nav durvju, tāpēc braucējiem nākas iekāpt un izkāpt caur bagāžnieku. 

Puškas garāža automašīnai pievienojusi "Teslas" firmas diskus un aizmugurē pielikusi horizontālo bremžu lukturi. 

Lai arī līdzīgas, automašīnas šķir virkne dažādu atšķirību. Viena no būtiskākajām - "Cybertruck" replika darbojoties ar benzīnu, taču oriģinālā mašīna ir elektriska. Tāpat replikai neesot sānu durvju, kur "Teslas" "Cybertruck" ir četras durvis.

Ne oriģinālajam, ne replikai neesot sānskata spoguļu. 

Tiekot minēts, ka Puškas garāžas izveidoto "Cybertruck" iespējams iegādāties par 666 666 rubļiem (aptuveni 9664 eiro).

Auto esot manīts uz ielām netālu no Krievijas galvaspilsētas Maskavas. Aculieciniekos tas esot izraisījis nesapratni, jo "Tesla" "Cybertruck" nesāks ražot līdz par 2021. gadam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu