Lielbritānijā 14 gadus veca meitene pazūd kopā ar puisi, ar kuru iepazinusies internetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Pagājušajā nedēļā, kāda 14 gadus veca meitene pazudusi pie "Primark" veikala Lielbritānijā. Viņas māte skaidrojusi, ka meitene plānojusi aizbēgt ar draugu, kuru iepazinusi sociālajā tīklā "Snapchat", ziņo "Dailymail".

Keitlīna Raita 29. decembra rītā pazudusi pie populārā veikala "Primark". Meitenes 37 gadus vecā māte Klēra Keita sacījusi, ka kopā ar meitu iepirkušās, līdz Keitlīna izņēmusi 30 Lielbritānijas mārciņas (aptuveni 35 eiro) un pazudusi. Vēlāk no meitenes draugiem Keita uzzinājusi par meitas slepenajām attiecībām. 

"Sestdienas vakarā mēs spēlējām "Twister" un viss bija kārtībā. Mēs runājām par iepirkšanos svētdien un viņa bija ļoti priecīga," sacījusi māte.

"Svētdienas rītā viņa man palūdza pārskaitīt naudu, kura bija 37 sterliņu mārciņas (aptuveni 43 eiro). To es arī izdarīju," skaidrojusi Keita.

Māte sacījusi, ka šobrīd esot zināms tikai tas, ka meitene ar vilcienu devusies uz Birmingemu. Meitenes draugi stāstījuši, ka Keitlīna vietnē "Snapchat" iepazinusies ar zēnu savā vecumā un, ka abi kopā plānojot aizbēgt. 

Keitlīnas māte nezina, kur meitene atrodas un, kas ir kopā ar viņu. "Mēs nezinām vai viņa netiek turēta pret savu gribu. Viņa cieš no trauksmes un panikas lēkmēm," sacījusi sieviete.

Keita kritizējusi arī policijas rīcību saistībā ar situāciju. "Policija sacījusi, ka ir grūti iegūt video novērošanas kameru ierakstus no Birmingemas dzelzceļa stacijas, tāpēc mēs nezinām ar ko viņa tikās," sacījusi Keita. 

Sieviete skaidrojusi, ka visu informāciju par meitu viņa uzzinājusi no viņas draugiem. Māte noskaidrojusi arī zēna vārdu un piezvanījusi viņam. 

"Viņš bija tikai bērns un sacīja, ka zina, kur viņa ir, bet neteikšot," sacījusi Keitlīnas māte. 

Ketlīna nekad agrāk neko tamlīdzīgu neesot darījusi un māte ļoti cerot, ka viņa drīz atgriezīsies mājās un būs drošībā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu