Pasaulslavens krievu blogeris, Ēģiptē dzenoties pēc popularitātes, nonāk cietumā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pasaulē slavens un skandalozs Amerikā dzīvojošs krievu influenceris Vitālijs Zdoroveckis Ēģiptē vēlējās uzfilmēt skaistu video, taču tas beidzies ar apcietinājumu.

Vīrietis Ēģiptē uzrāpies piramīdas virsotnē, kur uzņēmis gan foto, gan arī vairākus video. Tas valstī ir stingri aizliegts, tādēļ vīrietis drīz pēc tam tika arestēts.

Par to, kas notika tālāk, Vitālijs pastāstīja vietnē "Instagram". 

"Es nevaru atrast vārdus, kas aprakstītu pēdējo piecu dienu notikumus. Es nonācu cietumā Ēģiptē, jo uzkāpu Gizas piramīdā. Cietumā esmu bijis vairākas reizes. taču šī reize bija vissliktākā. Redzēju briesmīgas lietas un nevēlos, lai kāds ar to saskartos. Bet vai tas bija tā vērts? Jā!" paziņoja influenceris, rakstot, ka drīz tiks publicēts arī video ar viņa kāpienu piramīdā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitaly (@kingvitaly) on

Blogerim "Instagram" ir vairāk nekā trīs miljoni sekotāju, tostarp daudzas slavenības, piemēram, Parisa Hiltone. Viņš regulāri publisko kadrus no saviem ceļojumiem ar puskailām sievietēm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitaly (@kingvitaly) on

Šī gan nav pirmā reize, kad Vitālijs pārkāpj likumu slavas dēļ. Viens no skandalozākajiem pārkāpumiem notika pērnā gada jūnijā, kad UEFA Čempionu līgas finālā uz laukuma izskrēja puskaila modele Kinsija Volanski. Šāds Volanski izgājiens bija reklāmas kampaņa viņas mīļotajam vīrietim, blogerim Vitālijam Zdoroveckim, reklamējot vīrieša erotiskā satura mājaslapas nosaukumu uz viņas knapā peldkostīma.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu