Vīrietis Lielbritānijā kaklā sadūris desmitgadīgu zēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lielbritānijas policija
Lielbritānijas policija Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas pilsētā Lesterā vietējā policija veic izmeklēšanu lietā, kurā kāds vīrietis kaklā sadūris 10 gadus vecu zēnu, ziņo britu medijs "Daily Mail".

Uzbrukums notika Lesteras pilsētā 18. janvāra vakarā pie zēna mājām. Cietušā puikas māte dzirdējusi, kā viņas dēls kliedz, lai kāds palīdz, jo viņš ir sadurts. Māte metusies dēlam palīgā un centusies apturēt asiņošanu.

32 gadus vecais vīrietis, kurš uzbruka zēnam jau atrodas apcietinājumā un viņu izdevies notvert, pateicoties video novērošanas kameru ierakstiem. Viņš tiek apsūdzēts par aizdomām slepkavības mēģinājumā. Cietušais zēns nogādāts slimnīcā Notingemā un viņa dzīvībai briesmas nedraud.

"Vēlamies pateikt paldies visiem, kuri piedalījās vainīgā atrašanā un sazinājās ar policiju. Joprojām gaidu no aculieciniekiem sīkākas detaļas par notikušo. Ja esat kaut ko pamanījuši saistītu ar šo lietu, tad noteikti ziņojiet par to mums," sacīja inspektors Tims Lindelijs.

"Vēlos piebilst, lai cilvēki paliek modri un uzmanās uz ielas. Nebaidietis ziņot par lietām, kuras jūs satrauc vai liekas aizdomīgas. Sargājiet sevi un savus tuviniekus," noslēdza inspektors.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu