"Labākais brauciens ar taksi!" Rīgā popularitāti iemantojis dziedošais taksists Artūrs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Atraktīvais taksometra vadītājs Artūrs Abramenko iemantojis dziedošā taksista slavu un intervijā "Privātajai Dzīvei" atklāj, kā nolēma pasažieriem sniegt privātu koncertu. 

Sociālajos tīklos vairāki taksometra pakalpojumu izmantotāji atzinīgi izteikušies par kādu taksistu vārdā Artūrs Abramenko, kurš brauciena laikā dzied. 

Video no šāda brauciena vietnē "Twitter" ievietojis aktieris Madars Zvagulis, sakot, ka šis bijis viņa "labākais brauciens ar taksi".

Kā intervijā "Privātajai Dzīvei" skaidro Artūrs, viņš vienmēr klientam apjautājas, vai vēlētos, lai viņam uzdzied. "Daži ir teikuši – nav bijuši ne uz vienu koncertu, un mana dziedāšana ir kā minikoncerts, kas viņus tiešām iepriecināja. Retu reizi cilvēki ir arī dziedājuši man līdzi. Esmu piedzīvojis arī divus gadījumus, kad man palūdza nedziedāt. Viens klients to izdarīja pēc pirmās dziesmas, otrs – jau dziesmas laikā," atminas Artūrs.

Taksists parasti dzied populāru hitu karaokes versijas, piemēram, Adeles, Bejonses un Šakiras repertuāru. 

Artūrs atklāj, ka 2004. gadā piedalījās "Talantu Fabrikas Muzikālajā teātrī" ar segvārdu Angel. Toreiz konkursā uzvarēja dziedātāja Aija Andrejeva (Aisha). Tāpat viņš izmēģinājis spēkus šova "X Faktors" trešajā sezonā, bet diemžēl tālāk par atlasi viņš netika.

Dziedošais taksists "Privātajai Dzīvei" neslēpj - plāni viņam ir lieli. "Ja kādreiz kļūšu par dziedātāju, tad par pasaulslavenu! Es nedomāju, ka dziedu sliktāk par Semu Smitu vai Adeli, kurus pazīst visā pasaulē," nākotnes vīziju ieskicē Artūrs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#pitmom ? #ARstudija ?

A post shared by Artūrs Abramenko (@runchagalva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful weather at Lidingo ❤

A post shared by Artūrs Abramenko (@runchagalva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Munyonyo ?

A post shared by Artūrs Abramenko (@runchagalva) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu