Vizāžiste atklāj, kā atbrīvoties no pārlieka sejas spīduma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Jebkuru grimmu var izbojāt neestētisks un taukains sejas spīdums. Par to, kā vislabāk atbrīvoties no šī vizuālā defekta un pareizi izvēlēties pūderi, vēsta krievu vizāžiste Tatjana Rešetņikova, vēsta portālsp "5-TV".

Nevēlamo spīdumu un citus ādas defektus visātrāk iespējams likvidēt ar pūdera palīdzību. Skaistumkopšanas eksperte apgalvo, ka vislabāk ar šo uzdevumu galā tiks smalks, nepresēts pūderis, kuru jāuzklāj plānā kārtā.

Vizāžiste brīdinājusi, ka "presēts pūderis var veidot "pīrāga efektu"". Var izvēlēties gan caurspīdīgus, gan gaišus pūdera toņus - galvenais, lai izvēlētā kosmētika nav tumšāka par nēsātājas ādas toni.

Produkts ir no sākuma jāuzklāj uz dabīgas šķiedras kosmētikas otas un tā viegli jānokrata, lai izvairītos no pārlieka pūdera daudzuma uzklāšanas.

"Pūdera galvenais uzdevums ir būt nemanāmam, matētam, paslēpt poras un stiprināt kosmētikas noturību," atklājusi Rešetņiokova.

Pūderis ar pludenām kustībām jāuzklāj zem acīm un citās zonās, kuras visbiežāk napatīkami spīd. Īpašu uzmanību vajadzētu pievērst "T-zonai" - pierei un degunam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu