Nurmagomedovu vērot klātienē nebūs lēti. Kļuvis zināms, cik maksās biļetes uz krievu sportista nākamo cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Habibs Nurmagomedovs nenoliedzami ir viens no populārākajiem cīkstoņiem visā UFC. Arī viņa gaidāmās cīņas pretinieks Tonijs Fergusons fanu jauktās cīņas mākslas (MMA) fanu vidū ir pietiekami atpazīstams, līdz ar to nav nekāda pārsteiguma, ka klātienes biļetes uz šo dueli ir ļoti dārgas, vēsta "Tass".

Ilgi gaidītā cīņa starp UFC vieglā svara kategorijas superzvaigznēm Habibu Nurmagomedovu un Toniju Fergusonu norisināsies 18 aprīlī. Bet biļešu cenas ilgi gaidītā notikuma vērošanai klātienē ir zināmas jau tagad.

Abu cīkstoņu duelis "UFC 249" ietvaros norisināsies Bruklinā. Lai 18. aprīlī "Barclay's" centrā cīņu vērotu klātbūtnē, MMA faniem nāksies šķirties no vismaz 99 ASV dolāriem (89,83 eiro), kas ir pašas lētākās biļetes cena. 

Savukārt, dārgākās biļetes cena vairāk nekā 100 reizes lielāka. Precīzāk - 11 157 ASV dolāru (10 120,96 eiro).

Nurmagomedova nīstā pretinieka Konora Makgregora duelis ar Donaldu "Kovboju" Seroni tika izpārdots minūšu laikā, ziņoja "MMA News". Nav šaubu, ka fani ilgi nevilcināsies arī ar biļešu iegādi uz Nurmagomedova cīņu ar Fergusonu.

Šī būs jau piektā reize, kad UFC ir ieplānojusi cīņu starp Toniju Fergusonu un Habibu Nurmagomedovu. Iepriekš kāds no cīkstoņiem allaž guva savainojumu, kas liedza ieplānotajai cīņai notikt. Nurmagomedovs nepareizas svara nomešanas dēļ neilgi pirms vienas no rezervētajām cīņām tika nogādāts slimnīcā.

MMA faniem, it sevišķi tiem, kuri iegādāsies klātienes biļetes, atliek cerēt, ka šoreiz nevienu no cīkstoņiem veselība nepievils.

Nurmagomedovs savā profesionālajā karjerā ir aizvadījis 28 cīņas, uzvarot visas no tām. Savukārt, Fergusons 28 karjeras cīņās ir izcīnījis 25 panākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu