Video Nogurums dara savu - internetā smejas par video, kurā vīrietis guļ slavenā "Super Bowl" laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēle jeb "Super Bowl" katru gadu ir viens no gaidītākajiem notikumiem sporta pasaulē. Tiesa, kādam vīrietim redzētais nav šķitis pietiekami saistošs, vai arī viņu pārņēmis nogurums, jo interneta vidē lielu popularitāti ir guvis video, kurā redzams, kā viņš tribīnēs guļ.

NFL finālspēle šogad norisinājās starp Kanzassitijas "Chiefs" un Sanfrancisko "49ers". Gaidītajā sporta notikumā šoreiz ar rezultātu 31:20 bija tieši "Chiefs" spēlētājie, kuriem tas bija pirmais panākums kopš 1970. gada.

Tiesa, kādam fans šajā spēlē priekšroku tomēr devis miegam. "The Sun" lēš, ka vieta, kurā sēž minētais līdzjutējs, esot 10 000 ASV dolāru (9042,4 eiro) vērta.

Kā video autors, tā uzņemšanas brīdī spēlē ir ritējusi vien pirmā ceturtdaļa.

Protams, par guļošo vīru pasmējās arī sociālo tīklu lietotāji.

"Acīmredzot, viņš vēlējās pavadīt laiku bez kliedzošiem bērniem," rakstījis kāds "Twitter" lietotājs.

"Par tādu summu es būtu atradis labāku vietu gulēšana," norādījis cits lietotājs.

Vēl kāds cits lietotājs sapņoja par minētā vīrieša bagātību: "Ja man būtu tāda nauda, lai es varētu "Super Bowl" laikā nosnausties..."

Citi fani gan spekulējuši, ka video redzamajam vīrietim vienkārši bijušas paģiras.

Slavenais "Super Bowl" norisinās jau kopš 1966. gada. Šajā laika periodā visvairāk čempiona titulu ir izcīnījuši Jaunanglijas "Patriots", kam NFL finālā ir izdevis tirumfēt sešas reizes, piedzīvojot arī piecus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu