Pirmdienas horoskops: 10. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 10. februārim.

AUNS Šobrīd sāktās attiecības var izrādīties ātri gaistošas, vairāk sakņoties seksuālajā, nevis garīgajā gultnē. Diena var izrādīties zīmīga radošajiem zīmes pārstāvjiem. Tu pratīsi pievērst publikas uzmanību.

VĒRSIS Izcelsies ar enerģisku un mērķtiecīgu nostāju pret profesionālajiem pienākumiem. Darba jautājumi noteikti dominēs pār privātās dzīves notikumiem. Centies būt iejūtīgāks pret mīļoto.

DVĪŅI Droši dodies pretī nospraustajiem mērķiem, taču neiedzīvojies pārslodzēs, nekļūsti pārlieku prasīgs pret savu organismu. Ja esi saistīts ar masu medijiem, analītisko darbību, vari cerēt uz labiem rezultātiem.

VĒZIS Zvaigznes būs labvēlīgas ārzemju braucieniem, saiknei ar domubiedriem un jaunu zināšanu apguvei. Būtu vienkārši lieliski, ja šodien varētu sev nodrošināt lieku brīvdienu.

LAUVA Tev liksies būtiski tapt pamanītam, iekarot līdzcilvēku atzinību, komplimentus. Šis mirklis ir patiesi piemērots visu veidu kolektīvajām aktivitātēm, arī tieslietām, politiskajām norisēm.

JAUNAVA Iekšēji tevī valdīs vēlme būt par komandas līderi, noteikt lietu gaitu, viest tavuprāt nepieciešamos jauninājumus. Nav svarīgi, ko tieši nolemsi darīt, svarīgi it visā ieturēt godīgu, korektu nostāju.

SVARI Lieliski sapratīsies ar kolēģiem. Pateicoties optimistiskajai nostājai, tu vieglāk tiksi galā ar ikdienas nebūšanām. Lai izvairītos no nevajadzīgām galvassāpēm, atturies no tenkošanas.

SKORPIONS Šī diena vairāk piemērota radošajām, nevis lietišķajām aktivitātēm. Ja saņem darba informāciju, centies to rūpīgi pārbaudīt, pirms liec lietā! Var saasināties cīņa ar konkurentiem.

STRĒLNIEKS Vari saskarties ar kolēģu asajām piezīmēm, kuras izraisīs vētrainu reakciju no tavas puses. Zvaigznes gan iesaka būt pēc iespējas savaldīgākam. Ideālā variantā izvēlies rosīties individuālā manierē.

MEŽĀZIS Izrādīsi pastiprinātu interesi par apkārt notiekošo, politiskās, ekonomiskās sfēras jaunumiem. Pirmdiena var izrādīties interesanta tiem Mežāžiem, kuri saistīti ar zinātniski pētniecisko, pedagoģisko jomu.

ŪDENSVĪRS Diezgan nemierīga un psiholoģiski sarežģīta diena. Vajadzēs izrādīt lielāku gribasspēku, neatlaidību, lai iegūtu kārotos rezultātus. Vakarā ieteicams ātrāk doties pie miera.

ZIVIS Būsi noskaņots vairāk darboties vienatnē. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem nelabprāt atklāsi savas patiesās domas, emocijas. Šis nav tas piemērotākais mirklis finansiālo jautājumu risināšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu