Džilindžers atgriezīsies teātrī (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers.
Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers. Foto: Zane Bitere/LETA

Četrus mēnešus pēc aiziešanas no Dailes teātra un paziņojuma, ka turpmākajā dzīvē ar teātri vairs nenodarbosies, klajā nācis Dž. Dž. Džilindžera nākamais projekts.

Ieraksts Goda teātra "Facebook" lapā liecina, ka kolektīvs strādā pie jauna projekta, kurā iesaistīts arī Dž. Dž. Džilindžers. Nojaušams, ka kopā ar viņu strādās aktieri Kaspars Gods, Egons Dombrovskis un Inese Kučinska.

"Neturēsim vairs noslēpumā. Goda teātrī top jauna izrāde, un pirmais mēģinājums bija tieši šodien!" sacīts ierakstā.

Pēc ilgstošas ažiotāžas Džilindžers par aiziešanu no Dailes teātra paziņoja pagājušā gada 7. oktobrī. 

Kā īsziņā "Panorāmai" norādīja bijušais Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs, tad viņš teātra iekšējās problēmas nav gatavs apspriest publiskajā telpā. Detalizēts situācijas skaidrojums Džilindžera ieskatā varētu kaitēt bijušo kolēģu reputācijai.

Dailes teātra aktieri bija izteikuši neuzticību Dailes teātra mākslinieciskajam vadītājam un režisoram Džilindžeram un informējuši par to teātra direktoru, teikts medijos publicētajā aktieru vēstulē.

25. septembrī bija notikusi aktieru sapulce, ko iniciēja paši aktieri. Tajā tika izskatīts viens jautājums - Dž.Dž.Džilindžera kā mākslinieciskā vadītāja darbības izvērtējums ilgākā laika periodā.

Goda teātris ir 2011. gadā Liepājā dibināts neatkarīgais teātris.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu