"Tas ir viss, ko tu spēj, Lamar?" Kā bijušais NBA spēlētājs vienā naktī izšķērdēja 120 tūkstošus (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lamars Odoms
Lamars Odoms Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) uzbrucējs Lamars Odoms pavisam noteikti nav piemērs pārdomātiem un finansiāli atbildīgiem lēmumiem. Nesenā sarunā ar Greiemu Bensingeru bijušais spēlētājs pastāstīja par nakti, kad notērēja 120 tūkstošus ASV dolāru.

Lamars Odoms savas (NBA) karjeras sākumā bija viens no vispusīgākajiem līgas spēlētājiem. Savukārt karjeras noriets divkārtējam čempionam bija skandāliem un veselības problēmām pārpildīts. 2015. gadā bijušais spēlētājs narkotiku pārdozēšanas dēļ pat nonāca komā.

Šodien Odoms, pēc paša teiktā, ir ticis galā ar saviem "dēmoniem". Lai gan šodien bijušais spēlētājs var lepoties ar salīdzinoši veselīgu dzīvesveidu, pagātnē viņš apreibinošajām vielām naudu nav žēlojis.

Greiema Bensingera šovā Odoms atklāja, ka reiz, izklaidējoties naktsklubā, notērējis 120 000 ASV dolāru (111 210 eiro).

"Tas notika kādā Maiami naktsklubā. Biju kopā ar savu diemžēl jau aizsaulē aizgājušo draugu Rasualu Batleru. Mums patika dzert. Mēs svinējām viņa dzimšanas dienu. Mierīgi dzērām "Rosé" vīnu. Dažus galdiņus tālāk sēdēja NFL (Nacionālās futbola līgas) spēlētājs, kurš dzēra "Ace of Spades" šampanieti. Viņš pienāca pie mums un bravūrīgi pavaicāja: "Vai tas ir viss, ko tu spēj, Lamar?" Tajā mirklī tika aizskarta mana vīrišķība," stāstīja Odoms.

Odoms bija apņēmības pilns apliecināt savas finansiālās spējas un, kā minēja pats spēlētājs, aizstāvēt savu vīrišķību.

"Es pasaucu viesmīli un norādīju, ka man nepieciešamas 100 pudeles "Rosé". Teicu, ka 10 pudeles vajadzēs pie mana galdiņa. Vēl 10 aizsūtīju uz netālu esošo galdiņu, kur sēdēja jaunieši no Puertoriko. Nākamās 30 pudeles tika izdalītas pa VIP zonām, vēl 20 atdevu citiem galdiņiem. Pārējās aizvedu mājās," par savu tērēšanas maratonu stāstīja Odoms.

Bijušais spēlētājs ar šo stāstu dalījās, kad Bensingers viņu aicināja atklāt bezatbildīgāko finansiālo lēmumu, kādu basketbolists ir pieņēmis. "Tie ir manas dzīves vissliktākie tēriņi. Tas vakars man izmaksāja aptuveni 120 tūkstošus. Es to darīju lepnuma dēļ. Nepārdomāta lepnuma dēļ," stāstīja bijušais basketbolists.

Tiesa, šādus izdevumus ir grūti nosaukt par neveiksmīgākajiem, ņemot vērā, ka citā sarunā ar "Entertainment Tonight" Odoms atklāja, ka kopumā narkotikās notērējis apmēram 100 miljonus ASV dolāru. Bet tieši nakti, kad lepnuma pēc NBA čempions kādā naktsklubā atstāja 120 tūkstošus dolāru, viņš pats personīgi uzskata par sliktāko finansiālo lēmumu savā dzīvē.

Odoms savas karjeras laikā aizvadīja 14 sezonas, kuru laikā vidēji spēlē izcēlās ar 13,3 punktiem, 8,4 atlēkušajām bumbām un 3,7 rezultatīvām piespēlēm. Tāpat viņš 2011. gadā ieguva gada labākā rezervista balvu un spēlēja svarīgu lomu Losandželosas "Lakers" 2009. un 2010. gada čempionvienībās.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu