Balcers ar rezultatīvu piespēli NHL spēlē neglābj komandu no zaudējuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Belleville Senators/Twitter

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers otrdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda izbraukumā ar rezultātu 2:3 (2:1, 0:2, 0:0) piekāpās Nešvilas "Predators" vienībai.

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 12 minūtes un 32 sekundes (1:28 skaitliskajā vairākumā).

Ar rezultatīvu piespēli Balcers atzīmējās pirmā perioda beigās, kad Filips Člapiks guva vārtus un izvirzīja "Senators" vadībā ar 2:1.

Video: "Senators" - "Predators" spēles spilgtākie momenti

Balcers izpildīja 2 metienus pa pretinieku vārtiem, izdarīja 1 spēka paņēmienu un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Latvijas hokejistam šī bija pirmā NHL spēle kopš 16. janvāra. Viņš šosezon piedalījies 8 mačos un atdevis 2 rezultatīvas piespēles.

"Senators" labā otrus vārtus guva Tomā Šabo, bet vārtsargs Kreigs Andersons atvairīja 30 no 33 pretinieku metieniem.

"Predators" sastāvā vārtus guva Viktors Arvidsons, Kolins Blekvels un Raiens Eliss, kurš atzīmējās arī ar rezultatīvu piespēli.

Nešvilas komandā vārtsargs Jūse Saross tika galā ar 33 no 35 pretinieku metieniem.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" ar 54 punktiem 64 spēlēs ieņem pirmspēdējo jeb 15. vietu, bet "Predators" ar 70 punktiem 62 mačos ierindojas 8. pozīcijā Rietumos.

22 gadus vecais Balcers kopumā NHL spēlētāja karjerā divās sezonās aizvadījis 44 spēles, guvis 5 vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles.

Balcers šosezon lielāko daļu aizvadījis Otavas vienības fārmklubā Belevilas "Senators", kura sastāvā Amerikas Hokeja līgā (AHL) viņš 33 spēlēs izcēlies ar 36 punktiem (16 vārti + 20 piespēles).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu