Koronavīrusa karantīna skārusi arī prinča Viljama bērnus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Džordžs ar māsu, princesi Šarloti.
Princis Džordžs ar māsu, princesi Šarloti. Foto: AP/Scanpix

Elitārā "Thomas' Battersea" skola Lielbritānijā, kur pašlaik mācās Keitas Midltones un prinča Viljama bērni, ir slēgta karantīnas dēļ. Tai par iemeslu kļuvušas bažas par jauno koronavīrusu, kas jau ir radījis samērā lielu paniku visā pasaulē, vēsta "The Daily Mail".

Portāls vēsta, ka mācību iestādes administrācija ir noteikusi visiem skolniekiem, tostarp arī princim Džordžam un princesei Šarlotei, divu nedēļu karantīnas periodu. Šis lēmums pieņemts tādēļ, ka četri no skolas audzēkņiem nesen ir atgriezušies no ceļojumiem uz Itāliju, kur konstatēts šī vīrusa uzliesmojums.

Pagaidām nevienam no skolas audzēkņiem nav konstatēti vīrusa simptomi, taču skolas vadība lēmusi, ka pareizais solis, ko veikt šajā situācijā, ir uz laiku slēgt mācību iestādi. Kembridžas hercogu atvases nu divas nedēļas pavadīs kopā ar saviem vecākiem.

Britu žurnāliste Džeina Mūra populārajā televīzijas pārraidē "Loose Woman" atklājusi, ka ka šajā skolā īpaša uzmanība tiek pievērsta iekļaušanas un iejūtības veicināšanai. Skolā esot noteikums, ka, ja bērna vecāki rīko ballīti, viņiem noteikti jāuzaicina pilnīgi visi bērna klasesbiedri. Visā skolā ir izliktas dažādas zīmes ar aicinājumiem būt jaukiem un skolas vadība bērnus mudina neizvēlēties vienu labāko draugu.

Elitārajā skolā bērnus attīsta septiņos novirzienos - "Personīgā izaugsme", "Sociālā izaugsme", "Emocionālā izaugsme", "Komunikācija un valoda", "Fiziskā attīstība", "Lasītprasme", "Matemātika" un "Mākslas un dizaina pasaules izprašana".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu