Kad laimīgas beigas nav iespējamas. Zodiaka "indīgākie" pāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Vai ar mīlestību pietiek, lai kopīgi pārvarētu visus likteņa izaicinājumus? Vai arī ir gadījumi, kuros divi cilvēki vienkārši nevar būt būt kopā, jo tā ir lēmušas zvaigznes? Par to vēsta portāls "Postimees".

Lauva un Vēzis

Šo Zodiaka pārstāvju tikšanās, pēc astrologu domām, diezin vai var beigties ar kaut ko labu. Vēža zvaigznāja pārstāvji no partnera sagaida dziļu un dvēselisku kontaku, savukārt Lauva izbojā romatisko noskaņojumu ar savām varas spēlēm un mūžīgo nepārliecinātību. Jūtīgos Vēžus biedē Lauvas emociju uzplūdi un straujās pārejas no rūpēm uz klaju kritiku. Šie ūdens stihijas pārstāvji attiecībās ar Lauvu vienmēr jutīsies aizskarti un apdraudēti, kas arī spēj izjaukt attiecības.

Mežāzis un Ūdensvīrs

Abu šo zīmju pārstāvji ir pazīstami ar savu izlēmīgo raksturu - šī rakstura īpašība viņus gan satuvina, gan, laikam ejot, atgrūž vienam no otra. Kamēr Mežāzis ir gatavs pilnībā investēt sevi attiecībās, Ūdensvīrs uz romantiski saikni skatās kā uz praktisku savienību.

Šī nostāja Ūdensvīra zīmes pārstāvjus padara dominējošu, savukārt Mežāža zīmes partnerim nākas visu laiku pakļauties un mēģināt pierādīt savu vērtību. Beigās nemitīgie mēģinājumi izmainīt vienam otru beigsies ar dažādiem strīdiem vai situāciju, kurā kādam vienkārši neiztur nervi.

Jaunava un Dvīņi

Dvīņi pavada dzīvi sapņojot, kamēr Jaunavas - ar uzrotītām piedurknēm strādājot. Šie pasaules skatījumi, pēc astrologu domām, pilnībā izslēdz viens otru. Emocionāli atsvešinātās Jaunavas īsti nesaprot Dvīņu mūžīgās pārmaiņas. Pragmatiskās zemes stihijas pārstāvji kādā mirklī var vienkārši izlemt, ka šīs attiecības nav viņu laika vērtas, un atstāt Dvīņus ar salauztu sirdi.

Svari un Vērsis

Šie cilvēki ir kā spoguļattēli - Svari un Vērši ir ļoti līdzīgi un brīžiem var šķist, ka viņu starpā ir telekinētiska saikne. Viņi nevis vienkārši mīl, bet gan dievina viens otru un ideja par šķiršanos viņiem šķiet neizturama. Neskatoties uz ciešo piesaisti, ar laiku šie cilvēki sāk "smakt" - Vēršu stūrgalvīgums un Svaru patoloģiskā vēlme vienmēr būt uzvarēt izraisīs ne mazumu konfliktu. Lai arī šie cilvēki lieliski viens otru saprot, attiecībām ar laiku pienāk gals, jo viņi vienkārši nespēj sadzīvot ar otra prasīgumu.

Skorpions un Zivis

Astrologi apgalvo, ka šī ir viena no "nāvējošākajām" Zodiaka kombinācijām, jo abu zīmju pārstāvji ir zināmi ar savu emocionalitāti un aizdomīgumu. Skorpioni mīl kā ar liesmu, esot gatavi iznīcināt visu savā ceļā, savukārt Zivis nemitīgi aizbēg fantāziju pasaulē, kas abiem raisa spēcīgas aizdomas par otra uzticību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu