"Tevi vairs neviens negribēs!" Sievieti Lielbritānijā smagi piekauj iepazīšanās aplikācijā satikts vīrietis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Iepazīšanās virtuālajā vidē var būt aizraujoša, jo ļauj satikt cilvēkus, ar kuriem ikdienas apstākļos nemaz nekrustotu ceļus, taču dažkārt svešinieki izrādās krietni cietsirdīgāki, nekā gribētos ticēt. Par 30 gadus vecās vientuļās māmiņas Emmas Bignelas stāstu vēsta portāls "The Sun".

Sieviete no Lielbritānijas satikusies ar 32 gadus veco Žaku Kostu četrus mēnešus. Sieviete pēc kāda laika sākusi turēt mīļoto aizdomās par krāpšanu - viņa kādā vakarā, kad Žaks esot pārnācis mājās piedzēries, vīrieša telefonā esot atradusi pornogrāfiska rakstura bildes ar citām sievietēm, kā arī atbilstošu saraksti.

Viņa par atklāto pastāstījusi partnerim, kurš viņai iesitis pa seju un piespiedis pie gultas. Vīrietis turpinājis Emmu sist divas stundas, līdz viņa zaudējusi samaņu. Kad sieviete atguvusies, Žaks esot glaudījis viņas pietūkušo seju un čukstējis, ka "tu esi zaudējusi savu skaistumu. Nu neviens tevi vairs negribēs". 

Emmas kliedzienus izdzirdējis kaimiņš, kurš izsaucis policiju. Vīrietis ir apcietināts un stājies tiesas priekšā, kur par nodarīto viņam piespriesti 15 mēneši cietumā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu