Foto Mākslas baudītāji pulcējas "Rīgas Mazākajā izstādē"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
 Fon Stricka villā norisinās "Rīgas Mazākā izsole"
Fon Stricka villā norisinās "Rīgas Mazākā izsole" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Sestdien, 7. martā, K. K. fon Stricka villā norisinājās pirmā "Rīgas Mazākā izsole", kuras ietvaros tās apmeklētājiem par samērīgām cenām bija iespējams iegādāties vairāku atzinību guvušu latviešu mākslinieku darbus, kā arī baudīt muzikālus priekšnesumus un performances.

Foto: Fon Stricka villā norisinās "Rīgas Mazākā izsole"

Izsoles mērķis bija veicināt diskusiju par ierasti nekomerciālās vizuālās mākslas spēju kļūt kolekcionējamai. Aicinot "Rīgas Mazākajā izsolē" piedalīties pēc iespējas atšķirīgu mākslinieku spektru, pasākuma viesiem bija iespējams pārliecināties par laikmetīgās mākslas spēju veiksmīgi realizēties un pastāvēt arī ārpus izstāžu projektiem.

Izsolē bija iespējams iegādāties Ilmāra Blumberga, Kristiana Brektes, Evelīnas Deičmanes, Andra Eglīša, Ivetas Gabaliņas, Golf Clayderman, Helēnas Heinrihsones, Pauļa Liepas, Moreanimalthanzooallowed, Katrīnas Neiburgas, Kaspara Podnieka, Roberta Rūrāna, Kriša Salmaņa un Shady ladies darbus.

Vakara gaitā viesus ar priekšnesumiem priecēja Andrē Vida un Elizabete Balčus, kā arī bija iespējams piedzīvot Ances Vilnītes performanci

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu