"airBaltic" atceļ visus lidojumus uz un no Milānas un Veronas (4)

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"airBaltic" lidmašīna.
"airBaltic" lidmašīna. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Jaunā koronavīrusa izplatības dēļ nacionālā aviosabiedrība "airBaltic" no pirmdienas, 9. marta, uz laiku atcēlusi visus reisus uz un no Milānas un Veronas, portālu "Apollo" informēja uzņēmuma komunikācijas nodaļā.

Veselības un drošības apsvērumu dēļ "airBaltic" ir pieņēmusi lēmumu šobrīd pārtraukt visus lidojumus uz un no Milānas un Veronas līdz aprīļa beigām. Ar pasažieriem, kuri rezervējuši biļetes ietekmētajiem lidojumiem, lidsabiedrība sazināsies personīgi, informēja uzņēmums. 

Uz šo reģionu lidojumus veic arī lidsabiedrība "Ryanair", kas nodrošina reisus uz un no Bergamo. Šonedēļ "Ryanair" informēja, ka no 17. marta šajā maršrutā samazinās reisu skaitu. Kā aģentūrai LETA svētdien apliecināja Rīgas lidostā, patlaban no "Ryanair" nav saņemta papildu informācija par iespējamām izmaiņām.

"airBaltic" atgādināja, ka, ievērojot Latvijas Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) ieteikumus, cilvēki ir aicināti neceļot uz vīrusa skartajiem apgabaliem Itālijā.

Kā vēstīts, 8. martā apstiprināta saslimšana ar "Covid-19" kādai sievietei, kura ceļojusi 7. marta reisā BT630.

Reisā BT630 bija 39 pasažieri un 5 apkalpes locekļi. "airBaltic" sniedza visu nepieciešamo informāciju par reisu BT630 un sadarbojas ar atbildīgajām iestādēm, informēja aviosabiedrība.

Atbilstoši uzņēmuma piesardzības pasākumiem pilnīga lidmašīnas dezinfekcija tiks pabeigta  tuvākajās stundās. Jau 7. martā tai tika veikta preventīva dezinfekcija. Konkrētā lidojuma apkalpe uz laiku neveiks savus darba pienākumus, vēstīja "airBaltic".

Konkrētā reisa pasažieri var sazināties ar SPKC Latvijā pa tālruņiem 67081508, 67501590, 27802228 un spkc.gov.lv vai vērsties attiecīgās valsts slimību profilakses un kontroles centrā. SPKC informēs citu valstu atbildīgās iestādes, kuru valstspiederīgie lidoja šajā reisā.

Portāls "Apollo" jau vētīja, ka vairākos Itālijas reģionos noteikta karantīna, kas skars aptuveni 16 miljonus valsts iedzīvotāju.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu