Ko par cilvēku atklāj tas, kā viņš ēd pirmā randiņa laikā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Skaidrs, ka ikviens pirmās satikšanās laikā vēlas izskatīties pēc iespējas labāk un radīt par sevi maksimāli pozitīvu viedokli, maskējot dažas sava rakstura šķautnes. Tiesa, eksperti uzskata, ka pat par noslēpumainākajiem cilvēkiem daudz ko var atklāt veids, kādā viņi ēd, vēsta portāls "Receptes".

Neizlēmīgais tips

Ja sarunu biedrs ilgi pēta ēdienkarti un apber viesmīli ar lērumu jautājumu - viņš ir atvērts jaunajam un, kaut arī viņam piemīt zināmas šaubas, ir gatavs uzņemties dažāda rakstura grūtības.

Stūrgalvīgais

Ja persona izvēlētajā randiņa vietā ir pirmo reizi, bet veic pasūtījumu, neieskatoties ēdienkartē, tad, visticamāk, tavā priekšā sēž ļoti stūrgalvīga persona, kas nelabprāt eksperimentē un pieņem jaunus izaicinājumus. Šāda tipa cilvēki necieš pārmaiņas, ko jaunu, priekšroku dod pārbaudītām vērtībām un jau zināmam "ceļam".

Azartiskais

Randiņa partneris izvēlas asus ēdienus un tos vēl papildina ar kādu asu mērci vai maltiem pipariem? Iepazīsties ar avantūristu, kuram patīk riskēt. Saskaņā ar ADV veiktiem pētījumiem, tie, kuri mīl asus ēdienus, dod priekšroku azartspēlēm, šausmu filmām un ātrumam. Arī ar cilvēkiem, kuri ir eksotisku ēdienu cienītāji, nekad nebūs garlaicīgi! Viņi mīl visu jauno, viegli piekrīt avantūristiskiem pēdējā brīža ceļojumiem un bieži izceļas ar jaunām, radošām idejām darba vidē.

Introvertais

Ja sarunu biedrs izvēlējies dārzeņu salātus vai kādu augļu plati, pastāv liela iespēja, ka viņš ir introverts. Kluss un godīgs cilvēks. Šāda tipa cilvēki rūpējas par savu veselību un ļoti apzināti izvēlas veselīgākus ēdienus.

Ekstravertais

Pretēji introvertām personām, ekstraverti ir kārtīgu, pat treknu gaļas gabalu cienītāji un labprāt bauda arī saldos ēdienus. Viņiem patīk gūt baudu no ēdiena un viņi ļoti reti atsaka draugiem tikšanos. Tas ir arī iemesls, kāpēc šā tipa pārstāvjiem ir tendence pārēsties un būt ar lieko svaru. Tomēr, kā ēd īpaši emocionālā tipa pārstāvji, tik bieži nemaz negadās redzēt, jo ēšana viņiem ir veids, kā cīnīties ar stresu, un viņi labprāt ēd, nevienam neredzot. 

Eksperimentētājs

Pavēro, ko uz šķīvja salicis tavs randiņa partneris. Ja savā šķīvī viņš visu sajauc kopā veidojot haosu, pēc deserta uzēd ko sāļu, tas ir cilvēks, kurš dzīvē vēlas visu un uzreiz, "neiespringstot" uz sīkumiem. Viņi nav plānošanas un stratēģiju meistari un cienītāji, viņiem šeit un tagad jābūt ir visam, kas ienāk prātā. Šādu cilvēku tipa pluss ir spēja nodalīt darbu no privātās dzīves un vienmēr atrast laiku sev tuvajiem cilvēkiem.

Atvērtais - pašpietiekamais

Randiņa biedrs tik apetelīgi strebj zupu, ka apkārtējiem tek siekalas? Vari būt drošs, ka tavā priekšā ir atvērta, bezrūpīga persona, kuru nesatrauc apkārtējo domas un viedoklis. Ar šiem cilvēkiem nav viegli sadzīvot, jo viņi pakļaujas tikai un vienīgi savam iekšējam ritmam.

Rūpīgais - atbildīgais

Vai esi saticis cilvēku, kurš pirms maltītes rūpīgi sagriež visas ēdiena sastāvdaļas? Šie cilvēki atšķiras ar to, ka viņi vienmēr visam būs sagatavojušies. Darbā viņi dod priekšroku lēnai, bet ļoti stabilai karjeras izaugsmei, bet attiecībās meklē pastāvīgu un uzticamu partneri. Jā, viņi mēdz būt lēnīgi, jo visu dara apzināti un izsvērti, toties viņi ir ļoti uzticami un kārtīgi, cilvēki, uz kuriem var paļauties. Viņi nav veiksmes mednieki, bet savas laimes izcīnītāji ar smagu darbu. 

Tīrīgais

Tas, kurš ēdienu šķīvī sakārto pēc krāsām vai sastāvdaļām, darbā ir perfekts organizators, bet mājās viņam ir teju sterila kārtība. Svarīgi neļaut šim tipam aizrauties, lai viņa tieksme pēc tīrības un kārtības nepāraug nevaldāmā mānijā.

Multifunkcionālais

Ja ievēro, ka tavs randiņa biedrs sajauc šķīvī visus produktus, tas var norādīt uz to, ka viņam patīk uzņemties daudzus uzdevumus vienlaikus - gan ēdot, gan arī nopietnākās dzīves sfērās. Tiem, kas šādu dzīvesveidu ir izkopuši jau gadiem un kam viss izdodas, ir veiksmīgas attiecības, jo viņi ir iemācījušies atrast laiku visam un visiem.

Individuālists

Tie, kas neslēpj savas emocijas, baudot maltīti, teiksim, saviebjas, ja negaršo, pasmaida, ja uzkož ko garšas kārpiņām tīkamu, ir izteikti individuālisti, kuri nepakļaujas apkārtējo spiedienam, neslēpj savas jūtas un nekaunas būt viņi paši. Viņi reti saplūst ar pūli, jo ieklausās savā sirdsbalsī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu