Slavena futbolista ģimeni aplaupījuši bruņoti noziedznieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jans Vertongens
Jans Vertongens Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola kluba Totenhemas "Hotspur" aizsarga Vertongena ģimenei uzbrukuši laupītāji, kuri bija bruņojušies ar aukstajiem ieročiem, vēsta BBC.

Vietējā policija apstiprinājusi, ka četri ar nažiem bruņoti vīri sejas maskās ielauzušies Vertangena mājā, kurā tobrīd atradās futbolista sieva un viņu abi mazie bērni.

32 gadus vecais beļģu aizsargs tobrīd atradās Vācijas pilsētā Leipcigā, kur viņa pārstāvēta "Hotspur" vienība aizvadīja UEFA Čempionu līgas atbildes maču pret vietējo "Red Bulls". Anglijas klubs šajā mačā piedzīvoja zaudējumu un izstājās no Čempionu līgas.

"Mēs atbalstām Janu un viņa ģimeni laikā pēc tik traumējošas pieredzes. Aicinām visus, kuriem jeb kāda informācija, par notikušo ziņot policijai," teicis "Hotspur" pārstāvis.

Policija notikuma vietā ieradusies 10. marta plkst. 19.49 (pēc Anglijas laika).

"Policisti ieradās mājā, jo tika ziņots, ka tajā ielauzušies četri vīri ar sejas maskām un bruņojušies ar nažiem. Šie vīrieši nozaga vairākas elektropreces un devās prom," ziņojusi vietējā policija.

Par laimi neviens šajā negadījumā nav cietis, bet noziedzniekiem bija izdevies aizbēgt laikā, kad uz notikuma vietu ieradās policija.

Vertongens šajā Anglijas Premjerlīgas sezonā 19 mačos bija izcēlies ar vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu