Māra Upmane-Holšteine neslēpj satraukumu par apkārt notiekošo: Gaidu, kad varēs atkal tā dziļi ieelpot (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas “Astro’n’out” soliste Māra Upmane-Holšteine (35) sociālajos tīklos pastāstīja, ka pasaulē notiekošais arī viņu nav atstājis vienaldzīgu.

Vietnē "Instagram" mūziķe dalījās ar pārdomām par šo laiku, kad visā pasaulē plosās koronavīruss.

"Saglabāt mieru, likt puzles, pavadīt laiku kopā... ļoti vajag. Bet es gribu atzīties, ka esmu arī tā mamma, kura vakar nevarēja aizmigt, kura strīdas ar vīru par lietām, kuras viņš, būdams stoiciski mierīgs, nav kuplākā skaitā nopircis, kura dienas vidū aiztaisa durvis uz savu istabu, lai izskaitītu līdz 10 (un pasēdētu "Instagram"), kad bērni tikko izkāvušies. Un sajūta, ka jebkuri darbi ar jautājuma zīmēm karājas... arī nerada iedvesmu. Domāju - kā lai satraukumu neizrāda bērniem, bet viņu ekstra emocijās un ķīviņos šodien nojaušu, ka viņi visu nepateikto tāpat jau sen sajutuši.

Šķiet, pasaule aizturējusi elpu. Es arī. Gaidu, kad varēs atkal tā dziļi ieelpot. Tie, kas prot ļauties plūdumam noteikti būs uzvarētāji.

Man likās, ka es kā māksliniece esmu dzīvē super plūdējs, bet kontrolfrīks, kas manī šodien ārdās, liek atzīt, ka priekšstati par sevi ir citi nekā realitāte. Ja zelta maliņu meklēt - domāju, caur šo izgājuši, visi būsim sevi tuvāk un no jauna iepazinuši" rakstīja mūziķe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Komentāros mūziķes rakstītajam piekrita arī citas sievietes, atklājot, ka jūtas ļoti līdzīgi. 

Jau ziņots, ka līdz 14. aprīlim Latvijā noteikta ārkārtējā situācija ar mērķi šajā laikā ierobežot koronavīrusa Covid-19 izplatību.

Tāpat no šā gada 17. marta uz ārkārtas situācijas laiku līdz 14. aprīlim tiek apturēti visi starptautiskie avio, dzelzceļa, jūras un autobusu pasažieru pārvadājumi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu