Jaunā koronavīrusa Covid-19 pandēmija ir skārusi visu pasauli – ģimenes, kolēģus, uzņēmumus, valstu ekonomikas. Visus un visu. Kamēr mediķi cīnās pirmajās frontes līnijās, palīdzot sasirgušajiem līdzcilvēkiem un ierobežojot vīrusa izplatīšanos, mediju darbs ir informēt sabiedrību par jaunumiem Latvijā un pasaulē, vienlaikus cīnoties ar dezinformāciju, jo šādās situācijās nereti aktivizējas krāpnieki un viltus ziņu veidotāji.

Šajā laikā aicinām – būsim vienoti! Palīdzēsim viens otram! Sarunāsimies viens ar otru!

Katru dienu saņemam dažādus stāstus no jums, portāla "Apollo.lv" lietotāji. Tie ir tautiešu stāsti par atgriešanos no ārvalstīm un pašizolācijas ievērošanu, arī stāsti par tiem, kuri pašizolāciju neievēro. Tāpat redakcija saņem arī citus stāstus – saucienus pēc palīdzības, pieredzes stāstus par palīdzību līdzcilvēkiem. Darba apjoms kļuvis krietni lielāks.

Arī portāla "Apollo.lv" komanda ir to vairāk nekā trīs miljardu Zemes iedzīvotāju vidū, kas korona-krīzes dēļ paliek mājās, un šajā laikā mēs visi – galvenā redaktore Kristīne, ziņu redaktori Luīze, Mārtiņš, Mārcis, Izklaides sadaļas redaktore Beāte, Sporta sadaļas redaktors Matīss, daudzu jūsu īpaši iecienītu rakstu autors Žulijens un mūsu visjaunākā kolēģe Ulrika - izdzīvojam ļoti līdzīgas situācijas, ar kādām pašlaik saskaras daudzi Latvijas un arī citu valstu iedzīvotāji.

Mēs ticam, ka jau pavisam drīz dzīve atgriezīsies ierastajās sliedēs, ja visi kopā rīkosimies atbildīgi un solidāri, ievērojot sociālo distancēšanos.

Esam sagatavojuši "Apollo.lv" apkopojumu – kā "Apollo.lv" komandai veicas ar darbu no mājām, atklājot, kas ir plusi un mīnusi, ar ko šajā laikā saskaramies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp