"Apollo.lv" strādā mājās. Izklaides ziņu redaktore Beāte Leigute

Beāte Leigute
, Izklaides ziņu redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: No personīgā arhīva

Kā nu gadījies, kā ne, pašizolācija man jāpavada mājās ar trim vīriešu kārtas pārstāvjiem - vīru, brāli un suni. Ja sākumā šķita, ka visiem trim pa mājām ar saviem darbiem un skolu būs liels "ņigu, ņegu", tad ātri vien pieradām viens pie otra režīma, darba specifikas un laika. 

Tiesa, joprojām sanāk mazliet pakašķēties par trokšņiem un traucēšanu viens otram (šeit noteikti traucēklis ir tieši mans franču buldogs Bontijs, kurš savu neapmierinātību par manu strādāšanu izrāda visai uzskatāmā veidā. 

Foto: No personīgā arhīva

Darbam no mājām patiešām ir vairāki plusi - viens no galvenajiem ir ietaupītais laiks un brīvā atmosfēra.

Vari atļauties nemazgāt matus, dienas vidū uzklāt zaļu sejas masku un visu dienu nosēdēt treniņbiksēs ar zirgastē saņemtiem matiem. Darbam tas nekādā veidā netraucē, turklāt ietaupa krietnu laiku, ko ikdienas rītos es pavadītu pošoties un braucot uz darbu.

Taču, jāatzīst, ka kopumā daudz labāk man patīk strādāt birojā. Jo, ja esi pieradis katru dienu būt ārpus mājām, tad tur atgriezties vakaros ir patīkami un mierinoši. Tomēr atgriezties no darba mājās uz... mājām, ir visai muļķīgi un pat nomācoši.

Bet te jāpiebilst, ka arī vakaros var atrast interesantas nodarbes. Viena no tām noteikti ir kopīga vakariņu gatavošana - ja agrāk vakariņas mūsu ģimenē taisīja tas, kurš pirmais mājās, tagad katru vakaru izlemjam ļauties gastronomiskajām izvirtībām, kopīgi gatavojot dažādus laikietilpīgus ēdienus un runājot par niekiem. Jāatzīmē, ka nesteidzīga laika pavadīšana un nedalīta uzmanības veltīšana maniem tuvākajiem patiešām ļauj vieglāk izdzīvot šo posmu. Un liek saprast patiesās dzīves vērtības. 

Vislielākais ieguvējs, protams, ir mūsu suns, kurš nespēj vien beigt priecāties un ar vārdiem neaprakstāmu mīļumu mums ik dienas saka paldies, ka esam mājās.

Foto: No personīgā arhīva

Brīvajā laikā aizraujos ar grāmatām - ne vien lasīšanu, bet arī grāmatu plaukta parevidēšanu (gan grāmatu atdošanu, gan pārdošanu). Līdzīgi noteikti katrs var rīkoties arī ar, piemēram, drēbju skapi. Uz "urrā" iet arī "Netflix" seriāli, "PlayStation" spēļu konsole un došanās ar suni pie dabas. 

Arī mēs esam no tiem, kuriem apkārt notiekošā dēļ ir atcelts ceļojums, taču tā vietā mēs esam izlēmuši doties apceļot Latvijas skaistākās vietas - līdz šim esam pabijuši jau Cēsu pusē apskatīt Sietiņiezi, uz Slokas ezera pastaigu taku, izbraukuši zvejniekciemus un izstaigājuši vairākas purva takas.

No sirds ticu, ka šis viss rezultēsies ar daudz ko labu - gan dabai, gan cilvēku attiecībām un sapratnei vienam pret otru. 

Foto: No personīgā arhīva
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu