Divi Zodiaka pārstāvji, kuriem ir prognozējama grūta dzīve

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astrologi apgalvo, ka divu Zodiaka zīmju pārstāvji pārsvarā savā dzīvē atdod "karmisko parādu" jeb cieš par to, ko ir izdarījuši pagājušajā dzīvē. Tas, protams, nozīmē samērā smagu likteni, vēsta portāls "Clutch".

 

 

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji jau kopš dzimšanas ir tendēti uz pielāgošanos, jo slepus tic, ka nekas uz šīs pasaules nevar būt viņiem par labu. Šīs mentalitātes dēļ Dvīņu zīmē dzimušie bieži vien ikdienā izmanto viltu un lišķību, kas ilgtermiņā nes negatīvus rezultātus. Ezotērikas eksperti apgalvo, ka "karmisko mezglu" šie cilvēki spēj atšķetināt tikai tad, kad iemācās novērtēt savas spējas un pārvar iekšējos kompleksus.

Skorpions

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir pazīstami ar savu greizsirdīgo un atriebīgo dabu. Skorpiona zīmes pārstāvji ir gandrīz vai atkarīgi no kontroles, viņi izmanto melus un manipulāciju, lai sasniegtu savus mērķus, šādā veidā palielinot savu karmisko nastu. Pārtraukt negatīvās enerģijas plūdus un gūt dzīvesprieku šiem cilvēkiem, pēc astrologu domām, palīdzēs spēja piedot vecus pāridarījumus un vēlme ielaist savā dzīvē pozitīvas pārmaiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu