#paliecmājās ⟩ "Daudzi par to runā, bet maz kas ievēro." Maestro aicina ievērot ierobežojumus sakarā ar Covid-19 (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maestro Raimonds Pauls
Maestro Raimonds Pauls Foto: LETA

Šajā sarežģītajā korona-laikā ir svarīgi sekot līdzi valdības norādījumiem, kas, galvenokārt, ir vērsti uz pašizolāciju un sociālo distancēšanos. "Ja jau ir pieņemti tādi lēmumi, tad vajag viņus izpildīt, cik vien tas ir iespējams," sarunā ar portālu "Apollo" norādīja maestro Raimonds Pauls.

"Man patīk brīvi pateikt, ko es redzu, ko es dzirdu, ko es saprotu. Pašreizējā situācijā mēs jau visi vienu un to pašu runājam - jāievēro valsts kārtība, ja ir doti kādi norādījumi, tiem vajag paklausīt un tos arī izpildīt!" sarunā ar portālu "Apollo" pauž maestro.

Raimonds Pauls izceļ, ka māksliniekiem šis ir ļoti grūts laiks, jo visi publiskie pasākumi ir atcelti:

"Mēs, tie saucamie mākslinieki, jau visvairāk šo izjūtam - visi koncerti, visi priekšnesumi ir atcelti, arī teātra izrādes un cik tas ilgi tā būs? Neviens jau vēl nezina. Jāievēro vien ir un bez nekādas panikas - jābūt disciplinētiem."

Jautāts, kā Pauls ar ģimeni pārdzīvo šo laiku, viņš atklāj, ka viņš dodas ārā tikai pēc vajadzības un brīvo laiku labprāt īsina, aizbraucot uz savu vasarnīcu Baltezerā.

"Baltezerā es arī pa pusdienai pavadu, pa gabalu es tur redzu savus kaimiņus un vairāk es nevienu nesatieku. Šaubos, ka es šādi kaut ko esmu pārkāpis."

Maestro norāda, ka viņa sieva labi jūtas, bet tik pat kā vispār neejot ārā. "Tā mēs cenšamies ievērot noteikto kārtību."

 

Pauls uzsver, ka nekāda saistība ar ārzemēm viņam vai sievai nav bijusi, neskaitot to, ka meita dzīvo Francijas pilsētā Nicā. "Mana meita nemaz netiek šurp, kaut vai gribētu. Laikam visu vasaru tur paliks," norāda Pauls.

"Meita stāstīja, ka viņai tur ir ļoti stingra uzraudzība, viņa vispār nedrīkst iet ārā. Tur ir šausmīgi strikti likumi! Viņa jau gribēja kaut kad braukt ar mašīnu kā parasti, bet visas robežas jau ir ciet. Līdz rudenim nemaz nav ko sapņot!"

Raimonds Pauls izceļ, viņaprāt, būtiskāko problēmu, kas šobrīd ir saistīts ar Covid-19 izplatību: "Daudzi par to runā, bet maz kas ievēro". 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu