"Viņi nomira ar sešu minūšu intervālu." NFL aģents atklāj sirdi plosošu stāstu par vecāku nāvi no Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Twitter" video

Nacionālās futbola līgas (NFL) spēlētāju aģents Badijs Beikers savā "Twitter" kontā nācis klajā ar emocionālu vēstījumu par savu vecāku nāvi no Covid-19 izraisītām komplikācijām.

Aģents savā "Twitter" kontā paziņoja par skumjo notikumu, uzsverot, ka pirms dažām nedēļām viņa vecāki par veselības stāvokli nav varējuši sūdzēties.

"Mani vecāki bija lieliski cilvēki. Viņi bija precējušies jau vairāk nekā 51 gadu un nomira ar sešu minūšu intervālu. Vēl tikai pirms dažām nedēļām viņu veselība bija perfektā stāvoklī."

Savas uzrunas turpinājumā Beikers aicināja visus klausītājus situācijai pieiet ar vislielāko nopietnību.

"Mēs dzīvojam pasaulē, kurā joprojām valda uzskats: "Tas nevar notikt ar mani. Tas nevar notikt ar manu ģimeni." Bet, redziet, tas notika ar manu ģimeni. Es vēlētos aicināt cilvēkus mainīt savus paradumus, kamēr varas iestādes turpina izstrādāt rīcības plānu. Neesmu pārliecināts, ka visi apzinās šīs situācijas nopietnību," izskaust vieglprātību aicināja Beikers.

NFL spēlētāju aģents arī vērsās pie gados jaunākās auditorijas: "Es vēlos, lai šis traģiskais notikums manā ģimenē pasargātu kādu citu no līdzīga likteņa. Reizēm cilvēki, it sevišķi gados jauni, jūtas it kā būtu imūni pret visu, ka viņi ir neiznīcināmi, bet realitātē tas tā nav."

"Tā nav viegla izvēle, bet tā ir pareiza un droša izvēle," uzsvēra Beikers, skaidrojot nepieciešamību ievērot sociālo distancēšanos un citus varas iestāžu ieviestos noteikumus.

Beikers Amerikas sporta rindās ir pazīstama persona, jo viņš ir ne tikai NFL spēlētāju aģents, bet ir arī NFL spēlētāju asociācijas padomdevēju komitejas biedrs, kā arī viņš pārstāv basketbola trenerus.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu