Ar viņu - līdz pat kapa malai! Kas ir Zodiaka labākie vīri?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Katras sievietes galvā, visticamāk, ir pašai savs priekšstats par "princi baltā zirgā", taču ir iezīmes, kas ir vēlamas ikvienā partnerī - kaislīgums, spēja būt romantiskam, rūpīgums. Lai arī kino sastopamais vīrieša ideāls visbiežāk ir nesasniedzams, jo nav reālistisks, astrologi apgalvo, ka dažu Zodiaka zīmju vīri tam tuvojas, vēsta portāls "Femmie".

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ne tikai apburoši, seksīgi un harizmātiski, bet arī ļoti gudri. Neskatoties uz šī vīrieša iekārojamajām iezīmēm, viņu partnerēm nevajadzētu pavadīt dienas greizsirdībā un aizdomās - zem šī zvaigznāja dzimušie ir ļoti uzticīgi un ir gatavi savas partneres dēļ iet cauri visām iespējamajām grūtībām.

Dvīņi

Galants un dāsns - šīs ir galvenās šī vīrieša iezīmes. Viņš dažbrīd var šķist kā kavalieris no kāda romantiska romāna un vienmēr atradīs veidu, kā padarīt savu mīļoto laimīgu. Šīs Zodiaka zīmes vīrieši tāpat arī ir lieliski tēvi un dievina ģimenes dzīvi.

Svari

Svaru zīmes pārstāvji ir uzmanīgi, izvairās no konfliktiem un ir gatavi uz lieliem upuriem, lai vairotu savas ģimenes laimi un labklājību. Šī vīrieša mīļotajai gan jābūt uzmanīgai - šādu kungu pie saviem sāniem vēlēsies redzēt daudzas.

Auns

Lai arī šie uguns stihijas pārstāvji no sākuma var šķist valdonīgi un noslēgti, tam ir labs izskaidrojums - Auniem vienkārši patīk kontrolēt to, kas notiek viņu dzīvē un viņi nevēlas ļaut sev atslābināties. Ja sieviete ir piesaistījusi šī kunga uzmanību, viņš noteikti darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai par viņu parūpētos.

Vēzis

Ģimeniskās un jūtīgās Vēža zīmes pārstāvji vienmēr ieklausās savas mīļotās viedoklī un darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai viņu neaizvainotu. Šie vīrieši ir dāsni, nesteidzīgi un ļoti, ļoti mīloši - viņu jūtas vienmēr ir pilnībā patiesas un viņi no sirds vēlas, lai viņu mīļotā ir laimīga.

Lauva

Kaislīgie, enerģiskie, taču maigie Lauvas zīmes pārstāvji savai partnerei vienmēr parāda savas īstenās emocijas - lai arī no sākuma šī atklātība mīļoto var biedēt, pēc kāda laika sievietes saprot, ka Lauva tā uzvedas tikai tādēļ, ka nespēj valdīt savas mīlestības pilnās izjūtas. Lauvas zīmes vīrieši ir gatavi mīlestības dēļ darīt visu un nekautrējas to arī izrādīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu