Sieviete Lielbritānija mirusi pēc sirdstriekas ar Covid-19 saslimušas mātes bērēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bēres. Ilustratīvs attēls.
Bēres. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kādas ar Covid-19 mirušas sievietes meita Lielbritānijā nomirusi pēc tam, kad mātes bērēs piedzīvojusi sirdstrieku, vēsta laikraksts "The Independent".

31. martā Laurai Ričardsai 63 gadus vecās Džūlijas Mērfijas bērēs sākās sāpes krūtīs. 32 gadus vecā sieviete kritiskā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā, kur tika konstatēta viņas nāve.

"Es nespēju noticēt šīs dienas iznākumam. Zaudēt tik īpašu mazo māsu, apglabājot mammu," rakstīja sievietes māsa Kellija Mērfija. "Pieskatiet viens otru. Joprojām esmu šokā, vārdi nespēj izteikt, kā es jūtos. Mēs mīlam jūs abas ar visu sirdi, un jūs mums pietrūkstat."

Ģimenes locekļi atklāja, ka Rīčardsai bija sirdstrieka.

"Visi bija skumji, un Laura sacīja, ka viņai ir dulla galva un sāpes krūtīs," viņas māsa pastāstīja izdevumam "The Sun". "Mēs sākumā domājām, ka tā vienkārši ir trauksme, tomēr pēc tam piezvanījām ārkārtas dienestam."

Vietējā policija apstiprināja, ka nāves gadījums netiek izmeklēts kā aizdomīgs.

Ģimene pastāstīja "The Sun", ka Džulija Mērfija ar koronavīrusu inficējusies, jau esot slima ar multiplo sklerozi un demenci. Sieviete dzīvoja aprūpes namā un nomira slimnīcā 15. martā.

"Mums bija jāvelk maskas, kad viņu apciemojām slimnīcā īsi pirms nāves, un, man šķiet, ka tas Lauru ļoti apbēdināja - redzēt viņu šādā vidē," sacīja Ričardsas pusmāsa Seidija, kura nevarēja apmeklēt bēres valdības noteikto vadlīniju dēļ.

"Viņa nebija pametusi mājās pirms bērēm. Mammas zaudējums viņu ļoti iespaidoja. Man šķiet, ka viņas ķermenis vienkārši padevās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu