#paliecmājās un izbaudi šā gada Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētājas Samantas Tīnas un "3Live Project" koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaunā koronavīrusa izraisītās Covid-19 slimības laikā noteikti vairāki ierobežojumu, kā rezultātā sarukušas iespējas doties izklaidēties. Portāls TVNET turpinot tiešraižu ciklu, piedāvā noskatīties un noklausīties šā gada Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētāju Samantu Tīnu un mūzikas trio "3Live Project".

Diemžēl šogad Eirovīzijas lielais konkurss ir atcelts un Samanta Tīna uz lielās skatuves Roterdamā nevarēs kāpt. Taču tas neliedz mums baudīt viņas priekšnesumu, sēžot mājās. 

Video: Samantas Tīnas koncerts

Atgādinām, ka Latvijas atlasē Samanta Tīna uzvarēja ar dziesmu "Still Breathing", kuru, visticamāk, dzirdēsim arī piektdienas vakara koncertā.

Pēc Samantas Tīnas priekšnesuma muzikālo performanci piedāvāja apvienība "3Live Project", kurā apvienojušies trīs mūziķi - dīdžejs [Ex] da Bass jeb Mareks Dainis, džeza trompetists Normunds Piesis un perkusionists Einārs Latiševs.

Video: "3Live Procjet" koncerts

Projekta pastāvēšanas laikā, kas ilgst nedaudz vairāk par pieciem gadiem, "3Live Project" ir uzstājušies dažādas tematikas un muzikālās koncepcijas korporatīvajos pasākumos, kā arī Latvijas, Lietuvas, Igaunijas klubos un festivālos, ASV, Zviedrijā un citur.

Plānots, ka koncertsērija turpināsies regulāri - divas reizes nedēļā. Katru otrdienu un piektdienu. Nākamos mūziķus izziņosim īsu brīdi pirms katras koncerta tiešraides. Patīkamu klausīšanos!

Koncertus palīdz realizēt pasākumu tehniskā nodrošinājuma kompānija "3S".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu