Video Ar Covid-19 inficējies MMA cīkstonis slimnīcā fizisko formu uztur ļoti amizantā veidā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: unsplash.com

Serbijas jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācija "Magdan Fighting" savā "Instagram" kontā publicējuši video, kurā redzams, kā viens no viņu cīkstoņiem, kurš ir inficējies ar Covid-19, pat slimnīcā neaizmirst par fiziskās formas uzturēšanu.

Cīkstoņa vārds ir Jusufs Hajrovičs un viņš ikdienā cīņas aizvada svara kategorijā līdz 93 kilogramiem. Diemžēl arī sportists ir sasirdzis ar lipīgo vīrusu, nonākot Serbijas dienvidrietumu pilsētas Novi Pazaras pilsētas slimnīcā.

Bet arī būdams hospitalizēts, cīkstonis neaizmirst par fiziskās formas uzturēšanu. Video redzams, ka viņš vienlaikus cilā divas slimnīcas gultas, pacientiem atrodoties tajās. Kāds no pacientiem jokojot iekliedzās: "Māsiņ!"

Pie minētā video MMA organizācija rakstīja: "Neskatoties pat uz to, ka viņš sirgst ar koronavīrusu un ir karantīnā, mūsu cīkstonis Jusufs Hajrovičs turpina uzturēt sevi formā. Jusufs drīz ar nokautu uzvarēs cīņu pret koronavīrusu un pēc šī panākuma, jūs varēsiet viņu vērot darbībā savā pilsētā."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ▀▄▀▄▀▄ Megdan ▄▀▄▀▄▀ (@megdan.fighting) on

MMA statistikas portālā "Tapology" pieejamā informācija liecina, ka serbu cīkstonis savas karjeras laikā ir izcīnījis 13 uzvaras, piedzīvojis 11 zaudējumus, kā arī viens cīkstoņa duelis beidzies ar neizšķirtu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu