"Kas vēl trakāks var notikt?" Kristīne Garklāva atminas laiku, kad tika likvidēts LNT

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristīne Garklāva
Kristīne Garklāva Foto: Evija Tifanova/LETA

TV3 raidījuma "900 sekundes" moderatore Kristīne Garklāva intervijā žurnālam "Ieva" atminējusies savas sajūtas pērnā gada nogalē, kad tika likvidēts kanāls LNT. 

"Oktobris un novembris bija ļoti smags laiks, stundām runājāmies ar kolēģiem, mēģinot saprast, kas notiek. Ļoti pārdzīvoju, jo darbu zaudēja man tuvi un mīļi cilvēki, arī mana draudzene Ilze Dobele.

Iekšējais izmisums un pārdzīvojums šķita tik liels, ka domājām – nu kas vēl trakāks var notikt, nu kur vēl tālāk...

Bet viss, kas notiek pašlaik, ir tas – vēl trakāk un vēl tālāk," notikumus atsauc atmiņā Garklāva.

Lai arī pārmaiņu laiks bijis emocionālu pārdzīvojumu pilns, tas Garklāvai arī kaut ko iemācījis. "Ko es iemācījos tajā laikā – pateikt nē (līdz galam gan vēl neesmu to apguvusi). Bija arī svarīgi saprast, kāda ir mana reakcija krīzes apstākļos," secina viņa.

"Apjaust, cik daudz es varu un gribu iesaistīties un vai man vajag to darīt – cik daudz ir vērtīgi un cik jau ir par daudz un varbūt pat toksiski. Esmu ātras dabas, un, ja kaut ko esmu sadomājusies, man bieži to vajag tūlīt pat. Tagad esmu iemācījusies ieelpot un sagaidīt brīdi, kad spēšu domāt racionāli," atklāj Kristīne, piebilstot, ka to viņai iemācijis kādreizējais "900 sekunžu" kolēģis Mārtiņš Daugulis. 

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Atgādinām, ka mediju grupa "All Media Baltics" no 2019. gada decembra Baltijā strādā ar TV3 zīmolu, savukārt kanāls LNT vairs neturpina darbu esošajā formā. 

"Nu jau vairāk nekā 20 gadus mūsu grupas mediji ir nozīmīgi lielai daļai Baltijas valstu iedzīvotāju. TV3 zīmols ir pazīstams gandrīz 100% mājsaimniecību visā Latvijā. Tieši tāpēc esam nolēmuši arī citus mūsu mediju grupas satura produktus piedāvāt ar TV3 zīmolu, radot vienotu produktu saimi," sacīja "All Media Baltics" vadītājs Kristians Antings.

Saistībā ar reorganizāciju darbu nācās pamest ap 30 LNT un TV3 darbinieku, tostarp, ilggadējiem ziņu moderatoriem Andrim Auzānam, Dainai Lipinecei un Ilzei Dobelei.

Kā zināms, Andris Auzāns pēc atlaišanas no LNT rediģē tulkojumus ierunāšanai un titriem, Lipiniece saimnieko savā burgernīcā, bet Dobele pievienojusies LTV Ziņu dienesta komandai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu