Kad no kļūdām nemācās - noziedznieks pēc atbrīvošanas no cietuma atkal nonāk arestā nepilnas stundas laikā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Kalifornijas štata iedzīvotājs, kurš bija nonācis pacietinājumā par svešas mašīnas bojāšanu, tika atbrīvots koronavīrusa draudu dēļ. Tiesa, vīrieša brīvībai nebija lemts ilgs mūžs, vēsta "The Sun".

19. aprīļa rītā Rokijs Mjuziks tika aizturēts par sitienu svešam automobilim. Pēc 12 stundām viņš tika atbrīvots. Šāds lēmums pieņemts pamatojoties uz noteikumiem, kas paredz, ka aizturētie, kuri izdarījuši maznozīmīgus pārkāpumus, tiek atbrīvoti, ņemot vērā koronavīrusa draudus.

Vai vīrietis šajās 12 stundās bija guvis mācību? Pavisam noteikti nē!

Vien 37 minūtes pēc nonākšanas brīvībā, Mjuziks kādā degvielas uzpildes stacijā mēģināja nozagt jau citu automobili. Policistiem izdevās zādzības mēģinājumu apturēt. Vīrietis mēģināja bēgt un arī slēpties, bet kārtības sargi, izmantojot trenētu suņu palīdzību, noziedznieku ātri atrada.

Mjuzikam bija nepieciešama medicīniskā palīdzība pēc tam, kad suņi, kas viņu atrada, nodarīja vīrietim miesas bojājumus. Uzreiz pēc medicīnas profesionāļu sniegtās palīdzības, vīrietis taisnā ceļā devies atpakaļ uz cietumu, kur viņam apsolīja, ka šoreiz tik ātri atbrīvots viņš netiks.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu