Covid-19 karantīnas laikā uzplaucis piepūšamo seksa leļļu bizness (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Reuters/ScanPix

Viens no lielākajiem intīmpreču zīmoliem koronavīrusa izraisītās karantīnas laikā piedzīvojis lielu pieaugumu pieprasījumā pēc piepūšamajām seksa lellēm, vēsta "The Star".

Viens no lielākajiem intīmpreču zīmoliem pasaulē ir "Sex Doll Genie". Viena no tā dibinātājām, Dženeta Stīvensone atklājusi, ka pēdējā laikā piepūšamo seksa leļļu bizness plaukst un zeļ.

Uzņēmuma dibinātāja uzskata, ka pieprasījuma pieauguma un koronavīrusa karantīnas pārklāšanās nevarot būt sakritība. Viņasprāt, pašizolācijas laikā aizvien vairāk personas ir gatavas eksperimentiem, kamēr citi piepūšamās lelles izmantojot kā ārkārtas aizstājēju iepazīšanās aplikācijām.

Stīvensone ir atklājusi arī skaitļus, kas apliecina, ka pieprasījums pēc piepūšamajām lellēm patiesi ir piedzīvojis milzu pieaugumu.

Tikai pirmajās trīs šā gada aprīļa nedēļās "Sex Doll Genie" veikalos ir nopirktas par 33,2% vairāk piepūšamās lelles nekā visā aizvadītā gada aprīlī kopumā. Tāpat izpētīts, ka pieprasījums laika periodā no februāra līdz martam par 51,6% pieaudzis tieši vientuļo vīriešu grupas vidū, kamēr sieviešu, kurām nav partnera, pirkumu apjoms pieaudzis par 15,8%

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu