Artuss Kaimiņš izveseļojies no Covid-19 (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš no koronavīrusa ir atlabis. Pēdējie divi veiktie testi bijuši ar negatīvu rezultātu, politiķis apstiprinājis Latvijas televīzijai.

Deputāts par saslimšanu paziņoja 21.martā un sākotnēji noliedza, ka pēdējā laikā būtu uzturējies ārzemēs, taču vēlāk atzina, ka marta sākumā tomēr apmeklējis Lietuvu.

16.martā, visticamāk, jau būdams inficējies ar koronavīrusu, Artuss Kaimiņš apmeklēja arī valdību veidojošo  partiju sadarbības sanāksmi, pēc kuras vairākiem ministriem un arī premjeram Krišjānim Kariņam nācās doties pašizolācijā.

14 dienu ilgais pašizolācijas periods noslēdzās 30.martā, taču neraugoties uz to, arī  turpmākās valdības sēdes un koalīcijas sadarbības sanāksmes notika attālināti.

Veselības ministre Ilze Viņķele (AP) LTV "Rīta panorāmā" uzsvēra, ka Artusa Kaimiņa gadījums esot ļoti nepatīkams, jo viņš maldinājis par paša inficēšanās ar Covid-19 iespējamajiem apstākļiem. "Man šķiet nepieņemami, ka augsta amatpersona, kas lemj par ierobežojumiem sabiedrībai, pati tos pārkāpj," Kaimiņa rīcību komentēja ministre.

Tikmēr Kaimiņš sociālajā tīklā "Facebook" norādīja, ka 1.martā atradies Viļņā, Lietuvā. Tobrīd Lietuva vēl netika uzskatīta par jaunā koronavīrusa skartu teritoriju.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu