Balcera pārstāvētā "Senators" panāk vienošanos ar SKA aizsargu Zubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artjoms Zubs.
Artjoms Zubs. Foto: https://www.ska.ru/

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Otavas "Senators", kuras rindās spēlē arī latvietis Rūdolfs Balcers, panākusi vienošanos ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Sanktpēterburgas SKA aizsargu Artjomu Zubu, vēsta portāls "The Athletic".

Pirms nepilnām divām nedēļām "Senators" ģenerālmenedžeris Pjērs Dorions norādīja, ka komanda pandēmijas laikā neveiks pārrunas par jauniem līgumiem. Tobrīd viņš arī piebilda, ka "Senators" ir viena no trim NHL komandām, kas kāro iegūt Zubu, tomēr gala izvēle būšot jāveic pašam aizsargam.

Mēneša vidū Doriona paustais, iespējams, bija tikai triks, jo Zubs ir apsolījis, ka savu parakstu liks tieši uz "Senators" līguma.

"Pirmajā maija nedēļā viņš parakstīs debitanta līgumu ar Otavas klubu. Zuba līgums ar SKA noslēgsies 30.aprīlī," vēsta portāls, kas ziņo, ka aizsargam gan vēl ir iespējas pārdomāt, taču šāds scenārijs ir mazticams.

Nedz spēlētājs, nedz viņa aģents Dens Milšteins, kura paspārnē ir arī Rodrigo Ābols, šos apgalvojumus nav komentējuši.

Šosezon 24 gadus vecais Zubs 57 spēlēs guva 13 vārtus un pievienoja deviņas rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš izcēlās ar iespaidīgu lietderības koeficientu +35.

Kopumā KHL aizsargs aizvadījis 254 regulārā čempionāta spēles, kurās iekrāti 19 vārti un 35 rezultatīvas piespēles. Tikmēr 52 izslēgšanas mačos viņam vieni vārti un desmit rezultatīvas piespēles.

NHL sezonas pārtraukumu izsludināja 12.martā, bet otrdien lūdza saviem spēlētājiem ieturēt paškarantīnu līdz pat aprīļa beigām.

Līgas vadība izskata vairākus variantus sezonas turpināšanai. Tostarp pastāv iespēja, ka finālsērija varētu tikt izspēlēta augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu