Blogere Alise Mičule skarbi nosoda Katrīnes Saulietes rīcību (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju jūtūbere, influencere, ceļotāja un vegāne Alise Mičule, kura šobrīd no Āzijas atgriežas Latvijā, veltīja skarbus vārdus influencerei un TV personībai Katrīnei Saulietei, kura publiski parādīja, kā laiž gaisā balonus. 

Sauliete "Instagram" īsajos video stāstiņos bija dalījusies ar video, kā gaisā palaiž daudzus hēlija balonus. Šāda rīcība sadusmoja Mičuli, kura pārpublicēja Saulieties kadrus un uzrunāja cilvēkus.

"WTF? Prātiņ, nāc mājās. Kur tie baloni pēc tam paliek? Uzlido kosmosā? Atvainojos par negatīvismu, bet es nevaru paiet garām kaut kam tik... (es pat nezinu, kā šo nosaukt)," rakstīja blogere.

Foto: Instagram/ alisewild

Pēc tam viņa dalījās ar skaudriem kadriem ar mirušiem putniem, kas sapinušies balonu lentēs.

"Tie baloni un lentes gaisā nepazūd. Tas viss nonāk DABĀ. Tas ir burtiski tas pats, kas aiziet izmest mežā atkritumus.  Šis nav nekāds personisks heits. Tas varēja būt jebkurš cilvēks, un mana reakcija būtu tāda pati," norādīja blogere.  

Pati Sauliete blogeres nosodījumu nav komentējusi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on

Atgādinām, ka portālā "Apollo" vērsās satraukti lasītāji, kuri norādīja, ka Sauliete pārkāpj ārkārtējās situācijas laikā noteiktos ierobežojumus un rīko ballītes ar draudzenēm. Viņa pati gan norāda, ka viss noticis darba ietvaros.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu