Video "Man gar acīm pazibēja visa dzīve." Maiks Taisons pārsteidz fanus un treneri ar lielisku fizisko formu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Leģendārais bokseris Maiks Taisons vairākkārt ir izteicies, ka vēlas atgriezties ringā, lai aizvadītu dažas labdarības cīņas. Internetā ir nonākuši gan video, gan attēli, kas apliecina, ka Dzelzs Maiks patiesi ir lieliskā fiziskā kondīcijā.

Vispirms savus fanus pārsteidza pats bokseris, kurš "Instagram" kontā ievietoja video no saviem treniņiem. Šajā video redzams, kā viņš ar trenera Rafaela Kordeiru palīdzību strādā pie sitienu kombinācijām.

Kordeiru, kurš turēja cimdus, pa kuriem Taisonam bija jāsit, sarunā ar ESPN žurnālistu Arielu Helvani izteicās, ka viņam esot bijis no boksera bail.

"Kad pirmo reizi redzēju manā virzienā nākam Maika āķi, man gar acīm pazibēja visa dzīve. Es redzēju savu sievu, bērnus, suni," jokojot teica Kordeiru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Interneta lietotājus ir pārsteidzis arī attēls, kurā Dzelzs Maiks ir redzams kopā ar jau iepriekš minēto Kordeiru. Kā redzams, leģendārais bokseris ir patiesi lieliskā fiziskajā kondīcijā.

Šajā attēlā redzams patiesi apbrīnojams progress, jo, piemēram, 2008. gadā vien trīs gadus pēc karjeras noslēgšanas 41 gadu vecais bokseris izskatījās nesalīdzināmi sliktāk kā tagad.

Foto: AP/Scanpix

Pats Taisons ir izteicies, ka vēlas aizvadīt vairākas paraugdemonstrējumu cīņas, kuras ilgtu trīs līdz četrus raundus. Protams, boksa sabiedrībā jau tagad ir sākušās spekulācijas par Dzelzs Maika iespējamo pretinieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu