Populārā krievu komiķe Varnava pārsteidz ar paziņojumu, ka ir izšķīrusies un atradusi jaunu mīlu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ kativarnava

Sarunā ar Kseniju Sobčaku slavenā krievu komiķe Jekaterina Varnava nāca klajā ar uzreiz diviem pārsteidzošiem paziņojumiem. Humoriste ir izšķīrusies no līdzšinējā partnera un uzsākusi jaunas attiecības.

Viss sākās ar to, ka sarunas gaitā Sobčaka komiķei citēja slavenā žurnālista Sergeja Minajeva teikto, ka Varnava uzskatot, ka nav radīta laulībām. Humoriste šādu apgalvojumu apstiprināja.

"Man divas reizes piedāvāja roku un sirdi. Divas reizes es atteicu," izteicās Varnava. Uz šādu humoristes apgalvojumu Sobčaka atbildēja ar jautājumu, vai pirmais bijis Hrustaļevs.

Varnava atzinās, ka pirmajā reizē viņu bildinājis "puisis ar "pliku pēcpusi"". "Ko es varēju ar viņu iesākt? Hrusts ir lielisks! Varbūt arī vajadzēja mēģināt," piebilda komiķe.

Taču pats interesantākais sekoja sarunas turpinājumā. "Lūk, jums otra sensācija - iespējams, ka par mani tagad kāds rūpējas," intrigu sarunā ieviesa Varnava. Komiķe atklāja, ka arī šis vīrietis ieņem profesiju radošajā nozarē. Taču uz Sobčakas precizējošo jautājumu par to, vai viņš darbojas kino nozarē, Varnava atbildēja izvairīgi: "Varbūt. Viss, tēma slēgta!"

Lai gan komiķe nevēlējās atklāt vairāk detaļu par jaunā partnera identitāti, viņa neslēpa, ka viņas uzmanību piesaistījis tieši vīrieša intelekts: "Viņš ir gudrāks par mani. Vairākas reizes viņš man to ir ļāvis noprast. Tas ir tāds kaifs. Sen tā nebiju jutusies... Ko es meloju, nekad tā nebiju jutusies. Mēs daudz jokojam un diskutējam."

Iepriekš komiķe bija attiecībās ar horeogrāfu Konstantīnu Mjakiņkovu. Pāris kopā bija sešus gadus. Vēl salīdzinoši nesen Varnava kopā ar Mjakiņkovu apmeklēja publiskus pasākumus, to atspoguļojot savos sociālajos tīklos.

Taču šokējošākā bija Varnavas atzīšanās, ka viņa un Mjakiņkovs nav bijuši attiecībās jau vairāk nekā pēdējo pusgadu. Par šādu pavērsienu bijuši pārsteigti arī komiķes radinieki un tuvākie draugi.

Runājot par attiecību pārtraukšanu, Varnava sniedza pavisam vienkāršu atbildi, uzsverot, ka ar laiku viņa sapratusi, ka attiecībās vairs neesot dzirksteles: "No kāzām vairs nebija jēgas. Arī par bērniem vajadzēja domāt ātrāk."

Tiesa, komiķe uzsvēra, ka viņa un Mjakiņkovs saglabājuši lieliskas attiecības un regulāri komunicē, bet mīlnieku attiecības esot noliktas pagātnē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu